Connect with us

Revistateo.ro

pacient cu arsuri

Stiri

COLECTIV | Incep sa vina VESTI BUNE. Declaratii de la Spitalul Militar Central

Victime club Colectiv. Vesti bune – 3 dintre pacientii de la terapie intensiva au o stare generala mult mai buna si vor fi transferati la Arsi.

„Ceilalti 5 pacienti grav raman in aceeasi stare. Edemul facial a scazut asa ca acum pot fi recunoscuti. Este foarte important sa nu apara infectii, sa fie hidratati si sa manance alimente speciale, preparate de noi.

Cei care pot incep sa manance. S-a mobilizat personal suplimentar pe terapie intensiva si chirugie plastica. Fiecare are cate o asistenta si cate oinfirmira, pentru ca toti au mainile arse si nu pot sa manance singuri.

Cei 5 pacienti critici, situatia lor se poate schimba oricand, au arsuri pe caile respiratorii. Toti pacientii de aici au pana in 30 de ani.

CITESTE SI: Noi audieri in cazul #Colectiv. Iata ce spun procurorii

VEZI AICI #fiisolidar. TEO Trandafir face un apel public catre cei care pot ajuta

Prima saptamana este foarte importanta. S-a intrat deja in sala de operatii, pansamentele se fac acolo, se lucreaza paralel in doua sali, ieri s-a operat de la 11 pana la 6. In fiecare zi toti intra in sala pentru pansare, inca nu se poate trece la grefele de piele. Noi suntem foarte optimisti, speram sa se faca bine cu totii.

Victime club Colectiv. Este important sa manance hiper-proteic, avem un nutritionist care se ocupa de asta. Le multumesc tuturor celor care s-au inscris pe liste pentru donare de sange, avem necesarul asigurat pentru urmatoarea saptamana. Avem foarte multe persoane care au sunat sa ne ajute. Deocamdata avem tot ce ne trebuie”, a declarat Florentina Ionita, Spitalul Militar Central.

VEZI AICI SI: Mama Alexandrei Matache, mesaj cutremurator dupa moartea fiicei sale in urma incendiului din Colectiv: „Unde a fost Dumnezeu?”

CITESTE AICI: Scrisoarea unui politist catre fiul sau, dupa #Colectiv: „Du-te departe!”

VOM REVENI CU ACTUALIZARI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top