Connect with us

Revistateo.ro

colectiv

Inedit

COLECTIV | Acum lupta pentru viata, dupa ce si-a salvat amicul in scaun cu rotile din incendiul din Colectiv

A mers la concertul din Colectiv cu prietenul sau aflat in scaun cu rotile pentru a-i face o surpriza. Cand flacarile au izbucnit, l-a salvat. Acum, el are nevoie de o salvare.

Pavlos Jester si amicul sau aflat in scaun cu rotile – amandoi in varsta de 15 ani – au mers la concertul trupei „Goodbye to Gravity” pentru ca sunt pasionati de muzica rock. Cand a izbucnit incendiul, Pavlos nu a fugit spre iesire, ci l-a luat pe prietenul sau in brate (cu tot cu scaunul cu rotile) si l-a carat spre iesire.

Acum, Pavlos are arsuri pe 60% din suprafata corpului si se lupta pentru viata intr-unul dintre spitalele bucurestene.

CITESTE SI: Incep sa vina VESTI BUNE. Declaratii de la Spitalul Militar Central

CITESTE SI: Mama Alexandrei Matache, mesaj cutremurator dupa moartea fiicei sale in urma incendiului din Colectiv: „Unde a fost Dumnezeu?”

„El este Pavlos Jester, un vecin si un prieten al fiicei mele. Un tanar minunat, cu mult mai matur decat varsta pe care o are, un suflet mare, protector si animat de un puternic spirit al justitiei.E rocker si a fost si el in clubul mortii. Nu a fost singur, a vrut sa-i faca o bucurie unui prieten paralizat in scaunul cu rotile si l-a luat cu el la concert.

Cand s-a dezlantuit infernul, nu si-a abandonat prietenul si l-a carat in brate, l-a salvat. Acum se lupta pentru viata, cu 60% arsuri pe corp.

Dragi prieteni, va rog sa-i transmitem un gand bun si sa ne rugam pentru el. Sa-i dam putere ca sa treaca peste moarte. E prea tanar si prea inocent, prea bun si curat sa plateasca pentru ticalosia altora. Fii tare, Pavlos! Te astept in parc sa ne plimbam iar cateii impreuna”, a scris pe Facebook un apropiat al tânărului.

Cei doi tineri sunt internati la spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top