Connect with us

Revistateo.ro

colectiv

Inedit

COLECTIV | ULTIMA ORA: Patronii clubului Colectiv, cercetati pentru UCIDERE din CULPA

UPDATE: Patronii de la clubul Colectiv vor fi pusi sub urmarire penala pentru omor din culpa, anunta Romania TV.

Patronii clubului Colectiv urmeaza sa fie adusi, luni, cu mandat la audieri, in cazul incendiului de vineri seara, in care si-au pierdut viata 30 de oameni.

Procurorul de caz de la Parchetul General a stabilit ca cei trei asociati ai firmei Colectiv Club, care detin clubul, trebuie sa fie din nou audiati, dupa ce acestia au raspuns intrebarilor anchetatorilor si in noaptea de vineri spre sambata, la scurt timp dupa incendiul care a dus la moartea a 30 de oameni si la ranirea a altor 150 .

CITESTE SI: Scrisoarea unui politist catre fiul sau, dupa #Colectiv: „Du-te departe!”

GALERIE FOTO EMOTIONANTA: cele mai cutremuratoare imagini de dupa incendiul din Colectiv

Potrivit unor surse judiciare, acestia urmeaza sa ajunga in jurul orei 14.00 la Parchetul General.

De asemenea, martori ai tragediei din clubul Colectiv vor fi audiati luni la Politia Capitalei, dupa ce procurorii vor dispune acest lucru, anunta surse judiciare citate de Agerpres.

Reamintim ca , in urma cu 2 zile, procurorul general al Romaniei a anuntat ca s-a deschis dosar penal in acest caza.„Dupa cum stiti, de dimineata am preluat dosarul. Trebuie stabilit cat se poate de repede imprejurarile in care s-a produs acest eveniment tragic. S-a inceput o ancheta, este inceputa urmarirea cu privire la omor calificat si distrugere calificata. Sunt experti inauntru, cred ca momentan este prematur sa ne pronuntam cu privire la luarea unei decizii. Trebuie finalizata ancheta cat se poate de repede. Urmeaza audieri, se va proceda la stabilirea imprejurarilor in care s-au petrecut evenimentele.

S-au vazut mai multe imagini si fotografii. Acum asteptam sa intram in locatie, momentan asteptam sa vedem ce este inauntru. Expertii urmeaza sa clarifice foarte repede situatia. Zona este inchisa acum, momentan nu se poate intra. In cazul omorului calificat pedeapsa poate fi extrem de mare. Urmeaza sa stabilim considerentele, eu nu am vizionat nicio imagine. De regula se urmareste fapta mai grava si trebuie sa stabilim forma de vinovatie. Nu pot sa va spun daca sunt concludente imaginile, trebuie sa vedem ce s-a intampla acolo. Va vom comunica pasii pe care i-am facut in cursul acestei zile”. a spus Tiberiu Nitu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top