Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

SOARE IN SCORPION: Vor avea loc intamplari misterioase ce vor afecta toate zodiile!

SOARE IN SCORPION. Luna plina care a avut loc saptamana trecuta continua sa provoace evenimente neasteptate in viata fiecarui semn zodiacal.

Soarele s-a stabilit in zodia Scorpion, pana la urmatoarea Luna Noua in aceasta zodie. Vin momente de cumpana si se declanseaza o serie de mistere.

Mistere greu de inteles vor acapara toate semnele zodiacale. Se poate spune ca acestea vor reactiona necontrolat, irational, intrucat vor fi cuprinse de energii nemaintalnite.

Berbecii isi pastreaza voia buna si cheful de distractie si sunt dispusi sa stea la dispozitia tuturor. Acestia vor avea tendinta, insa, ca pana la urmatoarea Luna Noua in Scorpion sa bifeze tot ce pot in domeniul profesional.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 BANI pentru TOATE ZODIILE

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 DRAGOSTE pentru TOATE ZODIILE

Gemenii vor fi invaluiti de sentimente extrem de ciudate. Dintr-odata, vor avea senzatia ca sunt inconjurati numai de oameni falsi, nestiind ce sa mai faca pentru a avea incredere din nou in oameni.

Scorpionii vor fi ce mai afectati de prezenta Soarelui in zodia lor. Acestia vor beneficia de prezenta energica a Soarelui, reusind sa acumuleze stelute atat in aspect amoros cat si financiar.

SOARE IN SCORPION. Taurii isi vor clarifica anumite nelamuriri, insa cu cat vor primi mai multe informatii despre anumite subiecte de interes, cu atat misterul se va adanci si mai tare.

Balantele si Varsatorii par sa aiba un destin comun. Ambii vor beneficia de protectia Soarelui in plan sentimental, insa portofelul va fi curatat de anumite cheltuieli ce nu mai puteau fi amanate.

Sagetatorii vor beneficia de protectia Soarelui mai ales in Casa Sanatatii. Anumite probleme medicale vor fi rezolvate cu o rapiditate uriasa.

Capricornii, in schimb, se vor confrunta cu acuzatii de sabotaj. Acestia actioneaza intr-o maniera deloc potrivita pentru imaginea lor si nu vor reusi sa inteleaga de ce sunt supusi tirurilor de intrebari venite din toate partile.

SOARE IN SCORPION. Pestii fac un pas important din punct de vedere amoros. Cei care au o relatie vor trece la nivelul urmator, iar cei care sunt singuri vor beneficia de sprijinul emotional al unei persoane dragi.

Racii vor intra intr-un con de umbra, dar asta deoarece descopera lucruri care ii revolta si vor sa le dezlege fara mare tam-tam. Acesti nativi o fac pe detectivii in perioada ce vine.

Leii sunt parasiti de Soare si vor avea cateva probleme, mai ales din punct de vedere financiar. Lucrurile se vor rezolva cu ajutorul prietenilor.

Fecioarele, in schimb, vor avea o perioada haotica. Evenimentele fericite si cele mai putin fericite vor veni una dupa alta, iar adrenalina va creste intr-un mod uluitor pentru aceste semne.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top