Connect with us

Revistateo.ro

dieta ieftina

Stiri

Dieta ieftina cu iaurt. Slabesti pana la 5 kilograme in 10 zile!

Este un aliment care nu costa mult, bun la gust si care te ajuta sa slabesti. Incearca dieta ieftina cu iaurt daca vrei sa slabesti 5 kilograme in 10 zile.

Dieta ieftina cu iaurt nu trebuie tinuta mai mult de 15 zile, caci este destul de restrictiva. Totusi, urmeaz-o pentru 10 zile daca vrei sa slabesti pana la 5 kilograme.

Dieta cu iaurt este populara si in randul vedetelor de la Hollywood dar este la fel de buna si pentru tine, datorita faptului ca nu este deloc greu de tinut!

CITESTE SI: Dieta cu hrean! Slabeste si fii sanatoasa!

CITESTE SI: Dieta accesibila! Nu costa mult si – surpriza! – nu interzice DESERTUL!

Nu este permis iaurtul cu fructe, ci trebuie sa consumi doar iaurt natural, degresat. Daca il vrei neaparat dulce, adauga fructe proaspete. Noi iti oferim o varianta de meniu cu cateva ingrediente simple si accesibile. Este foarte usor de tinut, deoarece poti sa te joci cum vrei tu pentru a nu te plictisi de meniul zilnic.

MIC DEJUN

O cana de cafea sau ceai, fara zahar – o lingurita de miere e permisa! 200 ml de iaurt.

GUSTARE

200 ml de iaurt cu fructe proaspete sau cu fulgi de ovaz. Daca nu iti plac aceste variante, mananca iaurt simplu.

PRANZ

O salata din rosii, castraveti, porumb, ardei gras si masline cu un dressing usor de porumb si ca desert iaurt cu fructe proaspete.

Sau o supa usoara din curcan cu morcovi si telina (poate fi si o supa crema de legume) si un iaurt cu fructe, drept desert.

Sau un peste slab cu morcovi sau mazare si iaurt cu fructe.

GUSTARE

200 ml de iaurt simplu.

CINA

200 ml de iaurt cu sau fara fructe proaspete.

Poti sa consumi orice fruct, dar nu mai mult de 100 de grame. Legumele pot fi consumate intr-o cantitate de 200 de grame. Nu sunt recomandati cartofi. Sunt interzise grasimile, prajelile si zaharul. Poti sa faci ce combinatii vrei.

Ca sa fii mai practica si sa cheltuiesti mai putin, cumpara o galetusa de iaurt si mananca din ea, in loc sa cumperi paharele mici de iaurt.

Atentie! Acest articol este o recomandare. Daca suferi de o afectiune, consulta medicul inainte sa incepi dieta si nu urma acest regim daca ai probleme cu ficatul sau suferi de litiaza biliara.

Nutritionistul Michael Zemel explica modul in care actioneaza iaurtul in topirea kilogramelor: „grasimea corporala este responsabila de producerea de cortizol, hormon care exacerbeaza senzatia de foame si poftele. Atunci cand consumam iaurt, calciul din acesta transmite un semnal catre celule pentru a elimina cortizol si astfel aminoacizii produsi vor ajuta la arderea grasimilor, contribuind la scaderea in greutate”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top