Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Afectiunea pe care o ascunde proteza dentara. Ce tratamente se recomanda pentru ciupercile daunatoare

Proteza dentara ii predispune pe pacienti la a face candidoza, intrucat produce iritatii la nivelul mucoasei si disconfort.

Igiena orala poate deveni dureroasa, motiv pentru care multe persoane o evita, in special daca vorbim despre pacientii in varsta.

Proteza dentara poate duce la formarea unei ciuperci dureroase in interiorul cavitatii bucale ce pune in pericol intreaga gura. Pentru persoanele care acuza disconfort din cauza protezei dentare ori observa infectii la nivelul danturii, exista un remediu naturist ce poate calma durerile.

Una dintre plantele cu efect terapeutic in acest sens este galbeneaua. Aceasta planta este accesibila atat in piata cat si in plafar sau farmacii.

CITESTE SI: Reteta lui Nadine pentru DINTI ALBI

CITESTE SI: Esti sigur ca faci CORECT periajul dintilor? Vezi unde s-ar putea sa gresesti!

Persoanele care poarta proteza dentara pot preintampina afectiunile cauzate de aceasta prin gargara cu ceai de galbenele (opariti doua lingurite de flori de galbenele intr-o cana de apa).

De efect in astfel de cazuri este si esenta de galbenele. Poate fi preparata de oricine. E nevoie de o mana de flori care se pune intr-un litru de rachiu curat si se lasa la loc luminos ori la soare timp de doua saptamani. Se amesteca cu bitter suedez si ceai de musetel.

Propolisul este de asemenea benefic pentru problemele cauzate de proteza. Pacinetii cu proteza trebuie sa stie ca aceasta trebuie tinuta intr-un lichid special sau in apa distilata.

Niciodata proteza nu se pune in apa fierbinte si se lasa apoi la uscat. Aceasta trebuie curatata zilnic cu periuta de dinti, foarte atent.

De asemenea, proteza nu se lipeste cu adezivi luati din magazinele alimentare ori supermarketuri. Adezivii pot fi toxici si duc la o serie de complicatii la nivel gingival, incurajand aparitia infectiilor si a ciupercilor daunatoare.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top