Connect with us

Revistateo.ro

COLECTIV

Inedit

COLECTIV – O tanara a murit la Spitalul Pantelimon. Numarul celor decedati a ajuns la 32

Bilantul negru din clubul Colectiv a fost actualizat marti dimineata, dupa ce inca o victima a murit. Numarul deceselor a ajuns, astfel, la 32.

A 32-a persoana trecuta in nefiinta este o tanara de 27 de ani, internata in stare grava la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala. Medicii au incercat sa o resusciteze timp de 2 ore. Ea avea arsuri pe mai bine de jumatate din corp.

Luni seara, la Spitalul de Arsi, o victima neidentifcata a tragediei din Colectiv isi pierduse viata ca urmare a arsurilor severe. Medicii avertizeaza ca numarul celor decedati ar putea creste, avand in vedere gravitatea ranilor.

CITESTE SI: COLECTIV | FOTO: Banca pictata de una dintre victime din Cismigiu. Mimi Voicu a murit iubind Romania

VEZI SI: Refacerea unui pacient cu arsuri dureaza trei luni, iar tratamentul costa 1 milion de euro

Tot luni seara, procurorii i-au retinut pentru 24 de ore pe patronii clubului, Grancea Paul Catalin, Anastasescu George Catalin si Mincu Costin, acestia fiind acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Parchetul General a stabilit ca incendiul s-a produs din cauza efectelor pirotehnice desfasurate in conditii improprii si din cauza ca patronii localului au lasat sa intre mai multe persoane decat limita admisa.

„Din datele și probele administrate ulterior a rezultat că incendiul s-a produs ca urmare a faptului că persoanele care aveau în administrare spațiul respectiv au încurajat și permis accesul unui număr de persoane mult peste limita admisă a clubului, în condițiile în care spațiul nu era prevăzut cu mai multe căi de evacuare în caz de urgență, precum și desfășurarea unui spectacol cu efecte pirotehnice (foc de artificii) în incinta acoperită a clubului, în condițiile amenajării interioare improprii unor astfel de activități”, se precizeaza intr-un comunicat al PICCJ.

CITESTE AICI: Firma de pirotehnie nu e la primul incident. Ce s-a intamplat inainte de Colectiv

VEZI SI: COLECTIV | Ministerul Muncii anunta ajutoare de 5000 de lei pentru familiile indoliate in urma tragediei din Colectiv

Citeste mai multe pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top