Connect with us

Revistateo.ro

Ponta

Inedit

Victor Ponta a demisionat chiar de ziua de nastere a lui Traian Basescu!

Premierul Victor Ponta si-a depus miercuri mandatul.  Curios, demisia prim-ministrului vine chiar de ziua de nastere a lui Traian Basescu!

Traian Basescu a implinit astazi 64 de ani. Ieri, fostul sef de stat a postat pe Facebook un punct de vedere cu privire la tragedia din Colectiv, indemnand Guvernul sa gaseasca o solutie pentru preveni astfel de incidente.

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

Cine ar putea sa fie premier dupa DEMISIA lui PONTA

BREAKING NEWS: VICTOR PONTA isi da DEMISIA -LIVE TEXT. Ai toate informatiile AICI!

CITITI SI: IMAGINI din Piata Victoriei! Protest impotriva lui Piedone, Ponta si Oprea!

CITITI SI: IMAGINI din Piata Victoriei! Protest impotriva lui Piedone, Ponta si Oprea!

CITITI SI: PATRONII COLECTIV AU FOST ARESTATI 30 DE ZILE, CE A DECIS INSTANTA ACUM

„Tineretul are nevoie de cluburi.
Prima reacţie a autorităţilor este să le închidă. Greşit. Plecînd de la comanda socială ele trebuie să existe. Soluţia este finanţarea modernizării acestor cluburi cu credite garantate de stat, la fel ca la prima casă. Dacă le vom închide cluburile ce alternativă dăm tinerilor pentru petrecerea sfîrşitului de săptămînă mai ales iarna? Credeţi că vor umple sălile de teatru?
Nu vreau să-mi imaginez cît de riscante ar fi nişte cluburi clandestine.
Sunt convins că Guvernul României poate da o soluţie inteligentă pentru prezent şi viitor. Tinerii au nevoie de cluburi”, a scris Basescu pe Facebook.

Traian Basescu, pe Facebook: „Victor Ponta a făcut ce trebuia să facă.
Mulţumesc!”

 

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca decis sa isi depuna mandatul, ca urmare a protestelor care au avut loc marti seara!

Iata ce a declarat premierul:

„In ultimele zile alaturi de colegii mei ne-am folosit toate resursele pt a ajuta victimele. Vreau sa multumesc inca o data tuturor pompierilor si medicilor. Fara ei asemenea tragedii se vor repeta.

Raspunderea juridica va fi stabilita de justitie. Sper sa nu fie vorba de razbunare. Am obligatia sa constat supararea legitima si dorinta de a avea responsabilitati mai mari. Ar fi o mare greseala din partea mea sa ignor acest lucru.

Sunt gata sa fac eu acest gest si evident imi depun mandatul de ministru si al Guvernului. In anii in care am facut acest lucru am rezistat la batalii politice , dar nu ma pot lupta cu oamenii. Suferinta nu trebuie sa degenereze intr-un joc de putere. Sper ca depunerea mandatului meu sa satisfaca asteptarile si sa revenim cat mai rapid la ratiune.

Am obtinut rezultate economice remarcabile. Putem sa pierdem tot si sa ne intoarcem la 2012

Multumesc celor care au fost alaturi de guvern. Vreau sa fac o singura observatie si nu ma refer la nimeni. Cei care speculeaza politic suferinta oamenilor vor plati un pret scump. Pana la momentul formarii unui nou guvern ne indeplinim atributiile zilnice. Putem sa predam o situatie economica si sociala mult mai buna decat am preluat-o.

CITESTE TOATE INFORMATIILE MOMENTULUI PE FRESH24

La 16.00 o sa avem o sedinta de guvern”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top