Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Fecioarele tind sa se izoleze. Citeste sfatul zilei de 6 noiembrie pentru zodia ta!

Fecioarele au senzatia ca nu nimeni nu le baga in seama. Nu se simt iubite si apreciate, dar adevarul este altul. Citeste sfatul zilei de 6 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu intra in discutii cu oamenii care nu cauta altceva decat sa aiba ultimul cuvant in fata ta. Certurile nu te avantajeaza in niciun fel azi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR
Pune-ti imaginatia bogata la treaba. Nu te plange daca nu iti ies lucrurile din prime. Toate rezolvarile stau chiar in mainile tale. Numarul norocos al zilei: 9.

CITESTE SI: Top 3 zodii care iti vor face capul calendar iarna asta

CITESTE SI: Singura zodie care te face fericit cu simpla sa prezenta

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti ca o sageata. Ajungi inaintea multora cu rapiditate si asta ii face pe ceilalti sa te invidieze. Nu te da la o parte din drum, continua sa fii ‘bagat in priza’. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai persoane nepotrivite in jurul tau, iar starea ta emotionala este influentata in mod negativ. Gaseste-ti loc si incearca sa intelegi si punctul de vedere al celor din jur. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Iti este frica sa vorbesti despre visele tale pe principiul ca nu se vor indeplini. Daca tot ai secrete fata de apropiati, cand va fi cazul sa te bucuri ar fi bine sa ii anunti primii de rezultate. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Integreaza-te! Nu te izola crezand ca oamenii nu te plac. Nimeni nu are nimic cu tine, ba dimpotriva, acestia te admira si vad multe lucruri interesante la tine pe care le ai in comun cu ei. Numarul norocos al zilei: 11.

Citeste Sfatul zilei din 6 noiembrie in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top