Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce trebuie sa faci daca ti se formeaza dopuri de coji in nas. Reteta bunicii chiar functioneaza!

DOPURI DE COJI IN NAS. Problemele nazale pot fi multiple. Nu doar deviatia de sept sau nasul infundat provoaca disconfort organului mirosului ci si o serie de bacterii sau pielea uscata ori cojile care se formeaza in nari.

Multe persoane se confrunta cu problema cunoscuta in termeni populari drept dopuri de coji in nas. Exista o serie de tratamente naturiste care ajuta la vindecarea unui nas bolnavior.

Unul din cele mai eficiente, recomandat chiar de catre medici, este tratamentul cu apa si sare. Pune o lingurita de sare la un litru de apa fiarta. Lasa apoi apa sarata la racit si toarna putin in pumn, aspirand solutia pe nas.

Aceasta solutie ieftina, reteta de la bunica, se afla la indemana oricui si face adevarate minuni: inmoaie crustele si usureaza dezlipirea lor. In cazul in care cojile nu s-au inmuiat suficient de mult pentru a fi indepartate din nas, puteti folosi zeama de lamaie cu sare, o combinatie care va va vindeca in mod cert.

In farmaciile si magazinele naturiste exista o serie de solutii la ceea ce inseamna dopuri de coji in nas. Propolis-spray-urile din plafaruri scapa nasul de iritatii si depuneri de formatiuni deranjante precum crustele dureroase.

CITESTE SI: De ce e bine sa iti speli nasul cu otet. Toata lumea cauta acest remediu!

CITESTE SI: Un remediu de pe vremea bunicii de scapa de raceala. Vezi cum prepari un inhalant pentru sinuzita!

Scarpinarea nasului nu este recomandata, mai ales daca aveti unghii mari. Puteti sa va provocati rani serioase, cu sangerare.

DOPURI DE COJI IN NAS. Propolisul-spray se pulverizeaza in fiecare nara. Dupa aplicarea solutiei pulverizante 100% naturale, inmoaie narile cu alifie de propolis, in concentratie de 20%. De asemenea, uleiul de galbenele si infuzia cu ceai de galbenele pot ajuta la ameliorarea durerilor.

Dopurile de coji in nas pot provoca probleme serioase, mai ales de respiratie in timpul noptii. Daca acestea nu dispar cu tratamentele naturiste indicate mai sus, adresati-va unui specialist.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top