Connect with us

Revistateo.ro

horoscop saptamanal 9-15 noiembrie

Stiri

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie: Berbecii au Luna Noua in CASA TRANSFORMARILOR!

Citeste horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 si vezi ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Berbec

Luna Noua care se formeaza in casa transformarilor din zodia Berbec te ajuta sa ai o saptamana plina de evenimente care iti vor lumina calea. De miercuri vei avea parte de o multime de surprize. Ai grija doar sa profiti de oportunitati!

Casa transformarilor este si a finantelor, de aceea, Luna Noua iti va influenta situatia materiala. Daca ai probleme cu partenerul din cauza unor investitii pe care sa le faceti prin casa, in sfarsit veti clarifica problema. Vei purta cateva discutii cu persoana iubita care vor aduce multa armonie in relatia de cuplu!

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Taur

Luni si miercuri nu te vei simti prea bine. Ai grija sa te menajezi si sa nu depui eforturi supraomenesti in incercarea de a-ti dovedi talentele si inteligenta. Mai bine gaseste-ti linistea!

Luna Noua are influenta si asupra ta, in special in zona relatiilor profesionale. Vei avea cateva solicitari indeplinite dupa o lunga perioada de asteptare. Vei avea de castigat si in relatia de cuplu, unde poti spune ca incepi un nou capitol, unul mai frumos si mai linistit.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: Previziuni karmice pentru 9 – 15 noiembrie: Cum te afecteaza REVOLUTIA ASTRELOR

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Gemeni

Vei avea o saptamana grea in ceea ce priveste sanatatea. Stilul tau de viata putin haotic isi va scoate coltii si te va trage in jos. Mai bine ia o pauza, inspira, expira si invata sa te relaxezi. Nu faci prea des acest lucru, dar cateodata este nevoie.

Luna Noua de miercuri iti va influenta munca si vei avea o saptamana grea si obositoare. Te vei lovi de sarcini ceva mai complicate. Zilele de luni si sambata sunt benefice pentru viata amoroasa, unde vei avea parte de surprize si bucurii.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Rac

Joi si vineri te vei simti secat de energie, mai ales pentru ca astrele iti reduc din vitalitate. Cel mai bine ar fi ca in a doua parte a saptamanii sa incerci sa te relaxezi si sa te refaci.

Totusi, este posibil sa fie greu sa te odihnesti, din vreme ca finalul de saptamana se prezinta cu o multime de sarcini solicitante la locul de munca. E posibil sa nu ai rezultatele pe care le doresti.

Luna Noua care se formeaza miercuri in casa iubirii arata ca familia va juca un rol important in viata ta.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Leu

Luna Noua te influenteaza si pe tine, mai ales cand vina vorba despre familie. Vei avea o discutie despre o problema mai veche pe care ai avut-o cu parintii. Incearca sa inchizi aceasta poveste pentru totdeauna.

Este o saptamana buna pentru investitii imobiliare, fie ca vrei sa iti cumperi sau sa iti amenajezi locuina. Este posibil ca in weekend sa fii nevoit sa muncesti.

Luna Noua inseamna un nou capitol pentru tine! Fie te muti singur, fie se intampla ceva la locul de munca sau iti intaresti relatiile cu cei din familie.

Horoscop saptamanal 9-15 noiembrie 2015 Fecioara

Luni si marti nu vei avea o stare generala prea buna, lucru pe care il vor remarca si colegii si prietenii si cei din familie. Din fericire, iti trece repede.

Vineri vei avea parte de un noroc surprinzator in sectorul carierei, datorita caruia vei primi bani. Pe plan sentimental s-ar putea sa ai o dilema. Vorbeste cu o ruda mai in varsta!

Citeste continuarea in pagina urmatoare.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top