Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop sexual DECEMBRIE 2015: Sagetatorii primesc dovezi de iubire DE NEUITAT!

Luna decembrie sta sub ploi de stele care afecteaza erotismul si Casa Iubirii a tuturor semnelor zodiacale. Geminidele, care au loc pe 13 si 14 decembrie si Ursidele (22, 23 decembrie) vor afecta viata de cuplu a fiecarui semn zodiacal.

HOROSCOP SEXUAL DECEMBRIE 2015. Zodia vedeta din punct de vedere sexual in luna decembrie va fi Sagetatorul. Acest nativ va fi surprins de partener cu o serie de dulcegarii si tehnici noi de a face amor, tehnici pe care nativul le astepta insa nu avea curajul sa le initieze.

Capricornul va avea o perioada tulbure, dar asta pana pe 15 decembrie, cand Geminidele parasesc cerul astral. Din 16 decembrie vor flirta cu mai multe persoane, iar una dintre ele va deveni suflet pereche.

Berbecul va avea probleme cu partenerul de viata, dar in afara dormitorului. In pat, parca dispar toate problemele deoarece intelegerea functioneaza 100%.

Geamanul va fi afectat de ploaia de stele Geminidele, in sens bun. O relatie mai veche le-ar putea face cu ochiul. Evenimentul Ursidelor il vor trai in singuratate, din nefericire.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: Horoscop mayas 2016 – ANUL MARILOR REVELATII

Fecioara si Scorpionul isi vor activa tehnicile de seductie in special dupa data de 18 decembrie, cand se mai calmeaza lucrurile in vietile lor.

HOROSCOP SEXUAL DECEMBRIE 2015 Balanta intra intr-o perioada zen din punct de vedere sexual. Nu mai priveste sexul ca pe o activitate tehnica, fizica, ci il insufleteste cu multa pasiune si sensibilitate.

Nativul nascut in zodia Pesti va fi ceva mai sensibil. Pretentiile sale in amor vor creste simtitor, mai ales la finalul lunii decembrie.

Taurul si Varsatorul vor aduce tolba plina partenerului… cu reprosuri! Nimic din ce s-a intamplat in ultima perioada nu ramane ‘nepedepsit’!

Leul continua sa isi traiasca povestea de iubire. Intr-ale sexului, va incerca lucruri nebanuite, cum ar fi sexul in diferite locuri, sa le spunem, ‘periculoase’.

HOROSCOP SEXUAL DECEMBRIE 2015 Racul va primi multa dragoste din partea partenerului, insa in ce priveste sexul vrea sa faca imbunatatiri. Aici se va lovi de incapatanarea alesului inimii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top