Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Licitatie online pentru Nicoll si Alex Serban, cei doi frati raniti in Colectiv

Frații Nicoll și Alex Șerban, doi copii care iubesc muzica rock, au fost grav răniți în sinistra seară a incendiului din clubul ‪#‎COLECTIV‬.

Mama lor, Elena Cristina Șerban, speră că totul va fi bine, iar alături de ea și de copiii ei sunt toate gândurile noastre bune.

Câțiva creatori și designeri de bijuterie, încearcă să dea o mână de ajutor celor doi puști care se luptă acum pentru încă o șansă de a mai crea și spune povești.

Toate piesele propuse spre licitație sunt lucrate manual, din metale nobile, pietre prețioase și/sau materiale alternative și poartă în ele speranța binelui.

Sperăm că cei care le vor achiziționa se vor bucura de micile frânturi de poveste transformate în bijuterie, iar banii care se vor strânge vor fi de folos lui Nicoll și lui Alex.

CITESTE SI: Marturia sfasietoare a unui medic: „Dati-ne LINISTEA de a-i opera, spala, ingriji, pansa si masa pe tinerii acestia”

CITESTE SI: Lista completa a persoanelor decedate in urma incendiului din Club Colectiv – UPDATE

CUM SE DESFĂȘOARĂ LICITAȚIA ONLINE
1. Plasezi oferta sub formă de comentariu la piesa dorită
2. În cel mai scurt timp de la plasarea primei oferte vom anunța ziua și ora de încheiere a licitației pentru piesa respectivă
3. Câștigă cea mai mare ofertă afișată la ora închiderii
4. Câștigătorul este pus în legatura directă cu designerul pentru stabilirea detaliilor (termen și adresă de livrare, masura inel, etc.)
5. Plata se face direct în conturile mamei celor doi frați grav răniți
RO76 RNCB 0092 0566 1878 0001 – RON
RO49 RNCB 0092 0566 1878 0002 – EURO (SWIFT: RNCBROBU)
RO22 RNCB 0092 0566 1878 0003 – USD (SWIFT: RNCBROBU)
Titular: Elena Cristina Serban
Banca: BCR
6. Designerul livrează obiectul numai după ce faci dovada donației (copie ordin de plata)
7. Când ai primit piesa, așteptăm un mesaj de confirmare din partea ta

Pentru a vedea produsele oferite spre licitatie intra AICI

NOTĂ

Inițiativa acestei acțiuni aparține creatorilor și designerilor care au donat piesele propuse în licitație. Tot ei au decis că nu doresc să își dea numele. Desigur, cunoscătorii acestui domeniu vor recunoaște stilul fiecărui designer însă doar cumpărătorii vor afla numele cu certitudine.

Prețurile afișate sunt prețuri de pornire a licitației și au fost stabilite de designeri.

O frântură din gândurile mamei care trece acum printr-o încercare cumplită:

„Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau sa fie gălăgie in casa asta apăsător de goală, vrea să ne certam, vreau să râdem ca proștii in tăcere sa nu deranjăm vecinii la 3 noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricati bani avem si să ne amintim toata viata ce frumos a fost, vreau sa zdrangani chitara, sa asculti muzica pana târziu in noapte, să mergem la shopping si sa „spargem” toti banii, să bem laptele cu cafea si biscuiți diminetile de weekend, sa.mi povestesti tot ce.ai facut la școala, sa va incurajez sa treceti peste toate obstacolele, sa va arat ca in fiecare om există bunatate….Mi.e dor de tot si toate ale noastre. Luptam talibani, luptati până la ultima resursa, gandurile oamenilor sper sa ajunga la voi si sa va dea putere sa omorâti demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top