Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ai suficienta inteligenta erotica? Raspunde la aceste intrebari ca sa afli cum se va termina relatia ta!

Inteligenta erotica? Ce o fi si asta? Cu siguranta va puneti aceasta intrebare cand vedeti aceasta idee ‘aruncata’ in titlu. Nu e nicio nascocire, sau, daca vrem sa spunem ca e o inventie, ‘multumiti-i’ sexologului si psihologului Esther Perel.

In ce consta inteligenta erotica? Este vorba despre modul in care fiecare persoana trebuie sa impleteasca latura erotica cu romantismul, adica sexul cu dragostea. Raspunde la intrebarile de mai jos si afla cum se prezinta relatia ta.

1. Esti pudica in fata partenerului?

Daca raspunsul este DA, inteligenta ta erotica este una scazuta. Pudoarea nu are ce cauta intre doi oameni care se doresc reciproc. Daca raspunsul este NU, atunci inseamna ca nu iti este rusine cu partenerul tau si stii sa iti transformi defectele corporale in adevarate calitati.

2. Vorbiti dupa ce faceti sex?

Daca raspunsul esta DA si niciunul dintre voi nu o trage pe dreapta, asta inseamna ca relatia ta are un viitor demn de luat in seama. Comunicarea in afara dormitorului este un alt pilon important al inteligentei erotice.

CITESTE SI: Horoscop sexual DECEMBRIE 2015: Sagetatorii primesc dovezi de iubire DE NEUITAT!

CITESTE SI: Ce vor barbatii in pat de la o femeie. Cele 5 lucruri senzationale pe care le ascund

Daca raspunsul este NU, nu inseamna ca te vei desparti curand, doar ca erotismul vostru se limiteaza strict la actul sexual in sine. Placerea poate fi obtinuta nu doar cand exista sudoare printre asternuturi. Erotismul inseamna mai mult decat sex. Ce zici de flirt cu persoana iubita?

3. Te-ai gandit cel putin o data sa iti inseli partenerul?

Daca raspunsul este DA, culmea, sansele ca relatia ta sa dureze mult sunt uriase. Psihologul Perel sustine ca acele cupluri care isi asuma faptul ca exista atractie si pentru persoane din afara relatiei si nu ascund asta isi sudeaza mai bine relatia. Daca raspunsul este NU, risti sa te plafonezi si relatia ta are zilele numarate.

4. Esti adepta sexului neconventional?

Daca DA, atunci inseamna ca ai multe fantezii de pus in actiune si asta inseamna o relatie de durata. Daca raspunsul tau este NU, atunci risti sa te plictisesti deoarece sexul facut mereu in acelasi mod distruge relatia in timp.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top