Connect with us

Revistateo.ro

5 alimente pentru o TALIE DE VIS! Tu le folosesti

Stiri

5 alimente pentru o TALIE DE VIS! Tu le folosesti?

Care este visul oricarei femei? Sa arate bine si sa manance dupa bunul plac. Plecand de la acest ideal, iata 5 alimente pentru o talie de vis!

Urmatoarele 5 alimente promit sa te ajute in lupta impotriva depunerilor de grasime de pe talie. In plus, acestea ajuta si la scaderea nivelului de stres.

Avocado

Acest fruct are un gust intens si poate fi inlocuitorul ideal pentru unt, mai ales ca urmeaza o perioada de post. Contine vitamina B, fibre si grasimi sanatoase, iar asta inseamna ca senzatia de satietate va veni mai repede si va dura mai mult. In plus, va asigura si o digestie mai buna si va duce la o functionare benefica a tractului digestiv.

Zmeura

Nu doar ca sunt delicioase , insa sunt si bogate in antioxidanti, contin putine calorii si duc lipsa mare de…zaharuri! Se recomanda si o cura cu zmeura, astfel ca, daca mananci un pahar de zmeura in mod regulat timp de o saptamana-doua, sistemul imunitar va deveni mult mai puternic. Vrei o idee de mic-dejun sanatos? Combina zmeura cu un iaurt grecesc si adio talie nedorita.

CITESTE SI: 7 alimente pentru slabit care fac MINUNI!

CITESTE SI: 10 alimente care arata ca organele tale. Vezi cum te vindeca

Peste

Alege la cina sa consumi peste pregatit la gratar. Carnea sa este una slaba si foarte buna pentru cei care vor sa spuna adio kilogramelor in plus. Totodata il poti savura alaturi de o salata usoara, pentru a incheia ziua cum nu se poate mai bine.

Fulgi de ovaz

Ii gasesti prin mai toate magazinele si in combinatie cu fructele uscate pot reprezenta o varianta ideala de a incepe ziua. Intrucat ovazul ajuta organismul sa produca o substanta care lupta impotriva stresului (serotonina), acesta reprezinta o gustare ideala si intre mesele princiale ale zilei.

Cacaua

Acest super-aliment contine potasiu in cantitati limitate, fapt ce duce la relaxarea muschilor. Se recomanda consumul ei alaturi de lapte cald (slab) si savurata dimineata, in loc de cafea. Partea buna este ca apare destul de repede si senzatia de satietate, astfel ca vei reusi sa ajungi la talia mult visata intr-un timp foarte repede.

Tu ce alte trucuri mai cunosti pentru o talie subtire?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top