Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Leii vor vedea asta cu ochii lor! Citeste sfatul zilei de 12 noiembrie pentru zodia ta!

Leii vor vedea un lucru pe care nu il credeau pana azi. Citeste sfatul zilei de 12 noiembrie pentru zodia ta. Vezi ce te indeamna astrele sa faci!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Deschide-ti inima si accepta provocarile pe care le ai astazi in fata ta. Nu te ascunde de sentimentele tale, indiferent cum ar fi ele. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu mai compara munca ta cu a celorlalti pentru ca e vorba de feluri diferite de mancare. Ar fi bine sa iti vezi de treaba ta inainte sa iti faci ganduri negre. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: Horoscop mayas 2016 – ANUL MARILOR REVELATII

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Calculeaza-ti timpul la minut daca vrei sa sa predai documentele la timp. Ai de rezolvat multe chestiuni birocratice intr-un timp limitat. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu face eforturi mai mari decat cele pe care deja le faci. Risti sa obosesti prea mult si asta te va face indispus atat la locul de munca, dar si acasa. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu iti vine sa crezi ca vezi asta cu ochii tai. E greu sa accepti ca visul tau cel mai mare a devenit realitate, ca temerile tale devin istorie. Bucura-te de castigul care iti este pus azi in fata. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Sanatatea iti joaca feste azi asa ca ar fi bine sa iei masuri urgente. Bea cat mai multe ceaiuri pentru a evita raceala si incearca sa nu te certi cu nimeni pentru ca asta amplifica simptomele gripale. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste sfatul zilei de 12 noiembrie in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top