Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

Cum trebuie sa te machiezi daca ai ochii verzi

Machiajul tine cont de o serie de reguli. Culoarea parului, structura fetei, inaltimea, hainele pe care le poarta femeile ori inclusiv culoarea ochilor influenteaza felul in care te fardezi ori te rujezi. Iata cateva trucuri de machiaj pentru femeile cu ochii verzi.

Cum trebuie sa te machiezi daca ai ochii verzi:

1. ALEGE CULORI CALDE

Ochii verzi merg mana in mana cu culorile calde. Nuantele lila, aurii, verde inchis sau caramiziu ori culoarea piersicii se potrivesc de minune cu pleoapele tale. Poti opta pentru un roz inchis daca alegi un machiaj pentru locul de munca sau un maro-auriu daca vrei sa iesi seara cu fetele.

2. FOLOSESTE ANTICEARCAN

Nu alege anticearcane prea inchise ori prea deschise la culoare. Cauta unul care sa se apropie cat mai mult de culoarea tenului tau si care sa scoata in evidenta verdele ochilor tai.

CITESTE SI: Machiajul pentru TOAMNA – IARNA 2015. Iata ce nuante sunt acum LA MODA!

CITESTE SI: Foto: A transformat un machiaj in opera de arta

Aplica anticearcanul pe punctele negre ori in zona fetei unde roseata este accentuata. Punctele negre si roseata neobisnuita din obraji distrag atentia de la frumusetea ochilor tai verzi. Acestia nu sunt pusi in valoare daca tenul tau este ‘ocupat’ de puncte nedorite.

3. DA-TE CU UN FOND DE TEN MAI DESCHIS

Foloseste un fond de ten care sa aiba o nuanta mai deschisa la culoare decat tenul tau, cu un ton. Pudra de fata pe care o folosesti trebuie sa aiba culoarea pielii tale. Cel mai indicat fond de ten este cel lichid, daca ochii tai sunt de un verde intens.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top