Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Explozia de la brutaria din Brasov: Barbatul transferat in strainatate a murit

Barbatul ranit in explozia produsa la fabrica de paine din Brasov in 5 noiembrie si transferat miercuri la un spital din Graz, Austria, a murit.

Barbatul avea varsta de 46 de ani si se numea Ion Gavrilescu. Acesta a murit la Graz, unde a fost transferat miercuri, de la Spitalul Judetean Brasov din cauza faptului ca starea sa se inrautatise.

Cealalta victima a exploziei de la fabrica de paine din Brasov aflata in stare grava, o femeie de 51 de ani, este in continuare ventilata mecanic, insa starea ei este stabila. De asemenea, si ea urmeaza sa fie transferata la o clinica din strainatate.

La Sectia de chirurgie plastica mai sunt internati trei barbati cu varste intre 40 si 55 de ani, insa starea acestora este buna, fara complicatii

Explozia, urmata de un incendiu, s-a produs, joi seara, la fabrica de paine Vel Pitar, situata in apropierea Stadionului Tineretului din Brasov, cu cateva minute inainte de finalul meciului FC Brasov – CSM Ramnicu Valcea din Liga a II-a de fotbal. Flacarile uriase au fost surprinse in direct de camerele video de la Stadionul Tineretului din Brasov.

Angajatii fabricii de paine se aflau in schimbul al doilea.

Citeste continuarea pe fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top