Connect with us

Revistateo.ro

El este CEL MAI IUBARET semn din zodiac

Stiri

El este CEL MAI IUBARET semn din zodiac. Merita acest titlu?

Este guvernat de o planeta ce influenteaza toate zodiile si se spune ca este cel mai iubaret semn din zodiac. Cine crezi ca ar putea merita acest titlu?

Este un semn in continua miscare, guvernat de cea mai mare planeta, Jupiter si este semn de foc. Iubeste cu mult patos si are atata dragoste incat o imprastie si celor din jur.

Tot nu ti-ai dat seama despre cine este vorba?

Cel mai iubaret semn din zodiac este Sagetatorul. Firea lui optimista, entuziasta si generoasa il face pe Sagetator sa fie mereu curios si vrea sa afle intotdeauna ce-i rezerva viitorul. Mereu in cautare, acest nativ este dispus sa ofere dragoste tuturor celor care au nevoie de ea, iar faptul ca se afla intr-o continua miscare il ajuta la indeplinirea acestui scop.

Atunci cand se indragoste si el de cineva, Sagetatorul debordeaza de fericire, este mereu cu zambetul pe buze si cine are norocul de a fi jumatatea acestui semn zodiacal ajunge sa cunosca in profunzime sentimentul de dragoste.

CITESTE SI: HOROSCOP MATRIMONIAL: Ce fel de partener de viata este un SAGETATOR

CITESTE SI: Te iubește? Vezi cum îți arată asta fiecare zodie.

Cu toate acestea, Sagetatorul nu este niciodata in cautarea sufletului pereche. El se ghideaza mai degraba dupa sintagma „traieste clipa”, iar pentru el a trai inseamna totodata a iubi. Adora sa experimenteze si ii plac atat partenerii care traiesc totul cu intensitate maxima cat si cei mai dmoli, pe care sa-i copleseasca cu pasiune.

Nativul Sagetator se ataseaza cu greu de cineva si prefera sa nu-si asume angajamente fata de partenerul de viata, preferand mai degraba sa iubeasca si sa petreaca de fiecare data cand are aceasta ocazie. Cine reuseste cu adevarat sa faca din Sagetator un familist convins este un adevarat erou, pentru ca Sagetatorul nu se imagineaza niciodata implicat intr-o relatie de lunga durata.

In ceea ce priveste prietenii, cel mai iubaret semn din zodiac stie sa-i aleaga pe cei adevarati, pe care ii tine aproape toata viata. Alaturi de ei se distreaza, calatoreste si lor le ofera dragostea adevarata pe care doar un Sagetator stie sa o ofere.

Merita Sagetatorul titlul de cel mai iubaret semn din zodiac?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top