Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

DRAMA LUI NONY BORSAN. Uite cum il poti ajuta pe pianistul care a emotionat Romania!

Are doar 26 de ani si este un tanar pasionat de pian. Talentul sau a fost descoperit pentru a alina sufletele celor necajiti, insa, acum, cel care are nevoie de alinare si ajutor este chiar el: Nony Borsan.

Nony Borsan are o tumora pe partea frontala a capului de marimea unei portocale. Tanarul pianist a fost remarcat in emisiunea „Pretuieste viata” de la TVR, prezentata de Andreea Marin.

„Omul care ne-a adus muzica in suflete la “Pretuieste Viata” este un artist cu talent si are doar 26 de ani. Spun “doar 26 de ani” pentru ca e mult prea devreme pentru oricine sa afle vestea dureroasa care i-a intors lui Nony Borsan viata cu susul in jos: cateva simptome aparent inofensive s-au agravat rapid, iar diagnosticul aflat in doar cateva zile este: “proces tumoral expansiv” sau, asa cum am aflat de la tatal sau, “ o tumora de marimea unei portocale pe partea frontala stanga a capului”.

Nony a fost imediat internat si, cu disperarea lesne de inteles, tatal mi-a povestit ca trebuie urgent operat si ca medicii nu sunt prea optimisti…”, scrie Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Nu ai sa crezi ce TUMORA INGROZITOARE a purtat in spate aceasta femeie. Cantareste 2,7 KILOGRAME!

CITESTE SI: A intrat în operaţie crezând că are o tumoră. Descoperirea medicilor i-a şocat pe toţi!

Vedeta TVR ii roaga pe toti cei care sunt impresionati de acest caz sa il ajute, asa cum poate fiecare. „Nicio suma nu este prea mica”, scrie Andreea Marin.

Nu este singura vedeta care apeleaza la solidaritate in cazul lui Nony Borsan. Si artistul Adrian Sina l-a cunoscut pe tanarul de 26 de ani care azi lupta pentru viata.

„Il cunosc pe acest super talent, un baiat cu foarte mult bun simt, modest, un pianist incredibil si un vocal la fel… am lucrat impreuna in studio de cateva ori, iar pt cine isi aminteste, a facut parte din formatia Crazy Win.

DRAMA LUI NONY BORSAN. Uite cum il poti ajuta pe pianistul care a emotionat Romania-1

Vestea de azi ca Nony are „proces tumoral expansiv, o tumora de marimea unei portocale pe partea frontala stanga a capului” m-a lovit foarte tare…

DRAMA LUI NONY BORSAN. Uite cum il poti ajuta pe pianistul care a emotionat Romania-3

Nu pot sa cred cum un baiat atat de tanar, 26 ani, atat de frumos si talentat sa treaca prin asa ceva…”, scrie indurerat Adi Sina pe contul sau de Facebook.

Daca doriti sa il ajutati pe Nony sa redevina un om normal, sa nu stea cu teama zi de zi ca este ultima clipa pe care o petrece alaturi de cei dragi, puteti dona orice suma AICI

Sursa foto: Facebook Andreea Marin

1 Comment

1 Comment

  1. George

    2015-11-17T20:58:21+02:00 at 2015-11-17T20:58:21+02:00

    Sanatate maxima, draga Nony !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top