Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri peste care poti trece cu vedere intr-o relatie

Stiri

5 lucruri peste care poti trece cu vedere intr-o relatie. Doar 5!

Sa fim seriosi, cu totii gresim intr-o relatie. Iata asadar 5 lucruri peste care poti trece si tu cu vederea de dragul partenerului.

1. A uitat sa te sune.

Aveti deja obiceiul de a va suna dimineata, in pauza de masa sau cand ajungeti acasa? Nu este o drama ca a uitat sa faca asta o data. Pana la urma trebuie sa-l intelegi si tu; poate era obosit, ori a stat la telefon cu seful pana cand a intrat pe usa, sau a uitat sa-si incarce bateria cu o seara in urma. Indiferent de motiv, asculta mai intai explicatia si abia apoi trage o concluzie.

2. A spus un lucru total nepotrivit.

Dupa un pahar de vin sau doua, gura omului incepe sa vorbeasca fara el. Chiar daca este posibil sa spuna ceva care sa te scoata din pepeni nu ar trebui sa iti bati capul cu astfel de prostii. Cel mai probabil a fost ceva spus fara sa se gandeasca prea mult, asa ca, daca il iubesti, iarta-l si tu de data asta.

CITESTE SI: Vrei o relatie de-o VIATA? Iata 6 lucruri care te ajuta sa dobandesti asta

CITESTE SI: 5 lucruri pe care doar OAMENII INTELIGENTI nu le fac intr-o RELATIE

3. Nu ti-a spus „La multi ani!”

Bineinteles, nu este deloc un moment fericit atunci cand a uitat de aniversarea voastra ori, mai rau, de ziua in care te-ai nascut. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa-i faci bagajele si sa-i spui „Adio!”. Ba mai mult, gandeste-te ca acum este la mana ta, asa ca ai dreptul sa ii ceri un cadou scump ori sa te rasfete asa cum nu a facut-o niciodata.

4. Ti-a spus Mihaela, dar pe tine te cheama Ana.

Chiar daca numele de mai sus sunt pur fictive, ai inteles idee. La prima vedere pare ceva de neiertat, insa daca inainte de tine a avut o relatie de lunga durata, ori ii amintesti foarte mult de o prietena din copilarie, nu ar trebui sa te mire ca ti s-a adresat cu numele unei alte femei. Este mai degraba un automatism, asa ca nu are rost sa te enervezi si sa iei o decizie la nervi.

5. Vorbeste in continuare cu fosta.

Ce treaba are asta cu voi? Atat timp cat relatia dintre el si fosta este una pur amicala nu ai motive de stres. Daca vorbeste in continuare cu ea asta nu inseamna ca vrea sa te insele ori sa se intoarca la ea, ba dimpotriva, denota ca este o persoana politicoasa si matura in gandire.

Ti s-a intamplat vreunul dintre lucrurile de mai sus intr-o relatie? Cum ai procedat?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top