Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

EMOTII prea PUTERNICE pentru Varsatori. Ce patesc acestia – Afla in sfatul zilei de 14 noiembrie pentru zodia ta!

Varsatorii trec printr-o etapa dificila a vietii lor. Sentimente noi le inlantuiesc sufletul. Citeste sfatul zilei de 14 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te opri din a zambi, mai ales azi. Te trezesti cu nervi, dar ziua va decurge lin dupa ce vei descoperi ca proiectele tale se aproba. It’s party time! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu le spune tuturor ce planuri ai, chiar daca entuziasmul tau da pe dinafara. Pastreaza pentru tine visele si pune osul la treaba ca sa se indeplineasca. Numarul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Previziuni pana in 2022. Un celebru astrolog vorbeste despre cumpenele Romaniei in urmatorii ani

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Primesti vesti de peste mari si tari. Este momentul sa iei in considerare toate sfaturile primite in ultima vreme si chiar sa le pui in aplicare. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu cheltui azi prea multi bani pe acel obiect de care ai nevoie. S-ar putea sa il gasesti la reducere in perioada urmatoare, mai ales ca vine perioada sarbatorilor. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te mai plange ca te ingrasi daca mananci toata ziua dulciuri si grasimi. Renunta treptat la ele si fa sport. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Pune-ti imaginatia la treaba pentru ca, Slava Domnului, ai din plin idei. Nu te bloca in fata reticentelor celor din jur, ci incearca sa ii convingi de intentiile tale. Numarul norocos al zilei: 4.

Citeste continuarea sfatului zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top