Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

5 Pasi simpli pentru un ten ingrijit iarna aceasta. Vezi care sunt!

Iarna este dura si nu aduce doar pometi reci si rosii pentru unele femei, ci aduce deshidratarea tenului, o problema serioasa, dar care poate fi evitata. Tocmai de aceea, este important sa stim cum sa procedam pentru a avea un ten ingrijit iarna. Urmeaza acesti pasi!

Cand vine vorba de ingrijirea pielii, iarna este un anotimp dificil. Cea mai afectata zona a corpului o reprezinta fata, care este cea mai expusa la temperaturile scazute. De aceea, nu trebuie sa te ingrijorezi daca observi ca pielea ta devine din ce in ce mai uscata. In schimb, poti sa te ajuti cu acesti 5 pasi simpli, si astfel vei avea un ten ingrijit iarna aceasta.

CITESTE SI: Acest fruct nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a tenului

CITESTE SI: 5 rețete cu făină de năut, pentru un ten perfect
Lupta cu necazurile aduse de frigul iernii folosind demachiant (sau lapte demachiant) in loc de lotiune tonica. Temperaturile scazute deshidrateaza fata si este important sa grabesti procesul de refacere, pentru a nu suferi de consecintele deshidratarii. Un demachiant este perfect pentru asta.

Trebuie sa stii de cate ori este bine sa iti speli fata. Nu mai mult de doua ori pe zi! Spaland prea des fata cu apa, ii vei scadea din nivelul de hidratare si nutritie. Daca iti simti tenul incarcat sau abia te-ai intors de la sala, tamponeaza-te incet cu un prosop umed pe fata.

Renunta de tot la lotiunea tonica in timpul sezonului rece. Desi ea vine in completarea actiunii demachiantului, eliminand resturile de machiaj, impuritatile si celulele moarte, solutia contine alcool si de aceea, usuca foarte tare tenul.

Foloseste ulei in locul cremei si a lotiunii de corp standard, care contin numai 15-20% componente pe baza de ulei. Un ulei de infrumusetare iti va aduce hidratare 100%. Cauta uleiuri din seminte de struguri sau seminte de dovleac, care iti vor hidrata tenul si in acelasi timp ii vor oferi pielii tale vitamina E si acizi grasi bogati in Omega 3.

Nu folosi produse de curatare a fetei pe baza de spuma. Alege in schimb o crema demachianta care va indeparta excesul de sebum si va oferi hidratare tenului tau.

Pentru a avea un ten ingrijit iarna aceasta, urmati acesti pasi simpli. Un ten hidratat este intotdeauna un ten sanatos.

Ai alte sfaturi pentru a obtine un ten ingrijit iarna? Le asteptam in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top