Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Dieta cu fibre care te ajuta sa slabesti chiar daca nu faci miscare

Daca iti petreci mare parte din timp stand la calculator – fie acasa, fie la birou – si vrei sa slabesti, dar nu ai timp sau esti prea obosita sa faci miscare, exista o solutie. Poti tine o dieta stricta cu fibre care te va ajuta sa pierzi din greutate, chiar daca nu faci sport.

Aceasta dieta pentru femeile sedentare se bazeaza pe consumul de fibre si te poate ajuta sa slabesti pana la 5 kg in 7 zile. Aceasta dieta nu impune o gama diversificata de produse, in fiecare zi vei manca aceleasi alimente.

CITESTE SI: Slabeste 5 kilograme in doar 4 zile cu aceasta DIETA DE TOAMNA!

CITESTE SI: Incearca dieta cu lamai si ulei de masline. Vei fi uimita de rezultate!

Meniul

La micul dejun vei manca o cana de lapte degresat in care poti turna musli, fara zahar.

La pranz poti incerca o salata de pui, doua prune si un iaurt dietetic. Daca totusi doresti sa diversifici meniul, poti inlocui puiul cu ton (daca e conserva, in suc propriu, nu in ulei), iar in loc de prune poti opta pentru un mar.

Poti lua o gustarica intre pranz si cina, formata dintr-o cana de musli si putin lapte degresat.

La cina iti poti pregati un piept de pui la gratar, un fruct la alegere si putina branza slaba de vaci.

Cand gatesti carnea, indiferent de tip, renunta la sare si nu folosi ulei aproape deloc. Doar cateva picaturi de ulei de masline, iar pentru condimentarea carnii, foloseste-te de orice tip de verdeturi naturale: patrunjel, marar etc.

Reguli de care trebuie sa tii cont daca urmezi aceasta dieta cu fibre

Consumul de apa este esential. Fara un consum adecvat de apa alimentele nu pot fi procesate, metabolizate si asimilate corespunzator. Trebuie sa iti asiguri minimul necesar de lichide pe zi: cel putin 2 litri de apa sau ceai din plante (neindulcit).

Incearca sa te tii de aceasta dieta si sa nu consumi alte alimente decat cele indicate. O mica scapare poate da peste cap intreg procesul. Cat timp tii dieta incearca sa nu consumi bauturi alcoolice, dulciuri sau sucuri acidulate. Desi va fi greu la inceput, organismul se va obisnui si vei vedea ca te vei simti mult mai bine.

Ai incerca aceasta dieta? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top