Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Se termina TOTUL pentru Balante! Citeste sfatul zilei de 20 noiembrie pentru zodia ta!

Balantele trebuie sa gaseasca fortele necesare pentru un nou start. Citeste sfatul zilei de 20 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te coplesesc discutiile cu tenta panicarda si nu mai stii cum sa iesi din situatiile pe care nu le poti controla. Fii convins ca nu ai nicio vina in situatiile care ti se pun in fata, mai ales daca nu ai fost consultat pe anumite teme. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ia o pauza pentru o vreme daca te simti foarte obosit. Nu te impovara si mai mult cu sarcini ca doar nu esti robot. Numarul norocos al zilei: 15.

CITESTE SI: PREVIZIUNI KARMICE 2016 – Cand vei avea noroc, in functie de zodie

CITESTE SI: Numerologie: Ce te asteapta in 2016?

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nevoia ta de libertate nu poate fi inteleasa 100% de partenerul tau. Nu ii desena scheme, nu iti raci gura de pomana ci traieste asa cum simti. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Persoana iubita asteapta mult de la tine, asa ca nu ii spulbera asteparile. Fii alaturi de el, chiar daca nu esti de acord cu toate doleantele sale. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu renunta acum la lucruri de care ai senzatia ca nu ai nevoie. Iti vor servi la un moment dat, exact cand nu te vei astepta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai devenit extrem de curajos si stii sa impletesti de minune rationalul cu emotionalul. Mergi pe drumul acesta, caci vei straluci. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste sfatul zilei de 20 noiembrie in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top