Connect with us

Revistateo.ro

Esti scunda, stangace , sau fumezi Atunci trebuie sa citesti asta

Stiri

Esti scund, stangaci sau fumezi? Atunci trebuie sa citesti asta

La prima vedere oamenii par la fel, insa in privat acestia isi schimba complet comportamentul si atitudinea. Fie ca vorbim de barbatii care in viata de zi cu zi sunt adevarate brute iar seara, intre asternuturi devin mielusei sau timizii cu chelie si burtica care isi feresc privirea atunci cand vad o femeie frumoasa pe strada, trebuie sa fim de acord cu faptul ca toti avem secrete.

Totusi, haideti sa aflam  care sunt cele mai ciudate descoperiri ale cercetatorilor in legatura cu defectele oamenilor.

Recent, oamenii de stiinta au concluzionat faptul ca barbatii scunzi traiesc mai mult decat cei inalti. Astfel, cei care au sub 1,58 metri sunt cei mai norocosi. Potrivit noilor descoperiri stiintifice, barbatii scunzi ar avea o oarece gena „protectoare” care ii ajuta sa fie mai sanatosi si sa gandeasca pozitiv. Potrivit publicatiei britanice mirror.co.uk , oamenii de stiinta au intocmit o asa-zisa lista cu defecte „pozitive”.

1. Oamenii care au un miros propriu urat
Cercetatorii belgieni au ajuns la concluzia ca persoanele care au un miros urat al picioarelor sau transpira abundent sunt considerati, culmea, mai atragatori. Studiul belgienilor, publicat in revista Journal of Applied Social Psychology, a mai scos in evidenta si faptul ca tipurile de mirosuri umane sunt mai usor acceptate in societate decat cele de bere, mici sau fum de tigara.

CITESTE SI: Cei mai mari oameni de ştiinţă despre care nu ai auzit
CITESTE SI: Speranță pentru bolnavii de cancer. Ce descoperire au făcut oamenii de știință

2. Oamenii retrasi si timizi
Indivizii care au in jurul lor mai putini prieteni intra in contact cu mai putine boli. Doctorul Deirdre Hollingsworth, unul din membrii echipei care au studiat fenomenele gripei porcice din 2009 a declarat ca riscul infectarii cu tulpina virusului A1H1 creste proportional cu numarul oamenilor pe care ii intalneste pe parcursul unei zile. In cealalta extrema, cei care intra in contact zilnic cu multi indivizi au sanse mai mari sa contracteze diferite boli.

3.Femeile minione
Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford au descoperit ca femeile scunde au sanse mai mici de a se imbolnavi de cancer. Cu fiecare 10 centimetri in plus peste marimea considerata normala pentru sexul frumos, 1,65 metri, riscul imbolnavirii cu o forma sau alta de cancer creste cu 16%.

4.Stangacii
Doar un interval cuprins intre 5 si 10 % din populatia lumii este reprezentata de stangaci. Conform studiilor americanilor acestia au sanse mai mari sa devina presedinti de stat. Ca o informatie interesanta, din anul 1981 pana in prezent, singurul presedinte al Statelor Unite ale Americii care a fost dreptaci s-a numit George W. Bush.

5.Fumatorii
Fumatul ucide, insa atunci cand fumezi nivelul de dopamina din organism creste. Acest lucru imbunatateste timpul de reactie si memoria, arata un studiu publicat in jurnalul medical Psychopharmacology.

6.Oamenii saraci
Universitatea din California a publicat un studiu potrivit caruia cu cat partenerul de viata are o situatie materiala mai grea, cu atat sansele sa te insele sunt mai mici. Altfel spus, oamenii bogati sunt mult mai deschisi aventurilor extraconjugale.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top