Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Discursul IMPRESIONANT al unui sef de promotie bolnav de CANCER

Un tanar de 18 ani din Noua Zeelanda ne ofera tuturor o lectie importanta de viata. A sfidat cancerul si a reusit sa participe la ceremonia de absolvire a liceului unde, intr-un scaun cu rotile, a tinut un discurs impresionant cu puternic impact emotional.

Numele lui este Jake Bailey, are 18 ani si a absolvit liceul pentru baieti Christchurch din Noua Zeelanda. A fost diagnosticat cu una din tumorile care cresc cu foarte mare rapiditate – limfomul Burkitt – cu doar o saptamana inainte de a tine discursul de sfarsit de an.

Tanarul era atat de plapand incat a trebuit sa fie adus intr-un scaun cu rotile

Doctorii i-au spus ca nu va supravietui ca sa poata ajunge la festivitatea de absolvire dar, iata cu sansele i-au fost favorabile si a reusit sa traiasca pana in acel moment, desi a fost adus cu ajutorul unui scaun cu rotile. Tanarul a fost determinat sa tina discursul pe care il scrisese cu o saptamana inainte de a fi diagnosticat, asa ca a reusit sa convinga medicii sa il lase sa paraseasca spitalul pentru a reusit acest lucru. Jake a purtat uniforma scolara si, vizibil emotionat, a fost primit pe scena in aplauze.

CITESTE SI: Supa care ajuta bolnavii de cancer si purifica rinichii. Uite cum o prepari!

CITESTE SI: CANCER DE SAN LA BARBATI. Afla cum este posibila aparitia bolii si ce tratamente sunt indicate

„Am scris un discurs si, cu o saptamana inainte de a-l sustine in aceasta seara, mi-au spus ca am cancer”, a spus tanarul audientei. „Mi-au spus ca daca nu voi urma niciun fel de tratament, in urmatoarele 3 saptamani voi muri si nu voi reusi sa va spun aceste cuvinte”.

„Fiti recunoscatori pentru fiecare oportunitate pe care o aveti”

Tanarul a fost sincer cu colegii sai si i-a incurajat sa profite de orice sansa oferita de viata: „Uitati cum sta treaba: niciunul din noi nu scapa cu viata, asa ca fiti mareti, gratiosi, frumosi si recunoscatori pentru oportunitatile pe care le aveti”.

Luptandu-se cu lacrimile, a continuat: „Uitati de visele pe termen lung. Haideti sa ne dedicam cu pasiune viselor pe termen scurt. Ambitiile mici. Munciti cu mandrie pentru ceea ce se afla in fata voastra. Nu stim unde vom sfarsi. Sau unde se va sfarsi”.

Bailey le-a multumit colegilor ca au facut parte din viata lui

„Dar din fericire, acest discurs nu este despre ceea ce va urma, este despre acest an uimitor care a trecut. Nu stiu ce se va intampla de acum incolo, pentru nici unul dintre noi… Dar va doresc ce e mai bun in aceasta calatorie si va multumesc ca ati facut parte din a mea”, a concluzionat Jake.

Audienta a raspuns cu un rand zgomotos si lung de aplauze, iar unii colegi l-au surprins placut pe Jake cu un dans traditional Maori.

In prezent, Bailey face chimioterapie si, desi tratamentul este unul dur pentru corpul lui firav, acesta isi mentine atitudinea pozitiva.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Sursa foto: dailymail.co.uk

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Flori Dimancea

    2015-11-22T15:06:59+02:00 at 2015-11-22T15:06:59+02:00

    Frumos discurs,emotionant.DUMNEZEU sa te AJUTE sa treci cu bine peste aceste problème de SANATATE.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top