Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ai urechi de dac sau de roman? Uite ce spun ele despre tine si personalitatea ta

Cu siguranta ai auzit povestea conform careia ne putem da seama din ce popor ne tragem in functie de un lucru banal. Asadar, tu ai urechi de dac sau de roman?

Un mit urban foarte popular spune ca ne putem da seama foarte simplu daca provenim din daci sau romani in functie de lobul urechii. Astfel, se spune ca daca acesta este lipit de cap suntem „pui” de roman, iar daca nu stramosii nostri sunt dacii.

Chiar daca multi cred ca aceasta poveste este una pur de adormit copiii, se pare ca urechile pot dezvalui multe lucruri legate de personalitatea unei persoane.

shefinds.com

shefinds.com

Drept urmare, in functie de modul in care lobul urechii este lipit de cap sau nu, acesta stradeaza o serie de trasaturi unice pentru un individ.

Ce se spune despre cei care au urechi de dac?

Persoanele care nu au lobii lipiti de cap sunt firi independente si ajuta pe oricine, astfel ca toata lumea este constienta de generozitatea lor. Cu un spirit vesnic tanar, astfel de oameni prefera sa se gandeasca mai intai la binele celor din jur decat la propria persoana.

CITESTE SI: Ce spune FORMA OCHILOR despre PERSONALITATEA TA?

CITESTE SI: Ce spune forma nasului despre sufletul tau

Caracteristicile de mai sus le aduc admiratia si respectul celor din jur, chiar daca uneori oamenii au tendinta sa profite de bunatatea celor cu urechi de dac.

Cu toate acestea, soarta are grija de fiecare data sa ii recompenseze pentru tot ajutorul adus celor din jur si nu se lasa niciodata invinsi de probleme sau de rautatea unora.

Ce se spune despre cei care au urechi de roman?

Daca ai lobii urechilor lipiti de cap, adica un descendent veritabil din poporul roman, inseamna ca esti o persoana sigura pe tine si pe calitatile tale. Chiar daca pui pret si pe parerea celor ce te inconjoara, preferi mai degraba sa te increzi in propriile decizii si nu te lasi influentata prea usor.

Nimeni si nimic nu poate sa iti scoata din cap sentimentul ca tu ai mereu dreptate, chiar daca uneori lucrurile nu stau tocmai asa cum le gandesti tu.

Partea buna este ca, chiar si atunci cand gresesti, nu te complici prea mult si reusesti sa treci repede peste astfel de obstacole.

Crezi ca cele spuse mai sus te caracterizeaza? Tu ce urechi ai, de dac sau de roman?

Sursa foto Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top