Connect with us

Revistateo.ro

4 metode prin care FEMEILE DESTEPTE isi manipuleaza partenerii

Stiri

4 metode prin care FEMEILE DESTEPTE isi manipuleaza partenerii

Lacrimile sau lenjeria intima nu mai sunt folosite de reprezentantele sexului frumos atunci cand vor sa obtina ceva. Iata cele 4 metode prin care femeile destepte isi manipuleaza partenerii.

1. Arata-i ca te descurci si singura.

Vrei sa il convingi sa faca ceva pentru tine? Mergi pe psihologia inversa si demonstreaza-i ca poti si fara el. Spune-i pana la cel mai mic detaliu despre situatia cu care te confrunti si explica-i in asa fel incat sa para ca estea cel mai important lucru pentru tine, pe care insa il vei face singura. Niciun barbat nu se va putea abtine si se va oferi in secunda urmatoare sa te ajute.

CITESTE SI: Nume romanesti de femei dupa care sunt topiti barbatii

CITESTE SI: 5 lucruri peste care poti trece cu vedere intr-o relatie. Doar 5!

2. Spune-i ca nu-l vezi in viitorul tau.

Atunci cand o femeie se indragosteste incepe sa viseze, iar faptul ca va vedeti impreuna peste ani si ani in gradina din spatele casei alertgand dupa cinci copii nu-l va face pe partenerul tau sa fie la fel de incantat ca si tine. Spune-i mai degraba ca nu va vedeti alaturi in viitor, iar daca parerea lui e alta iti va cere explicatii. Abia atunci poti sa-i spui ca il testai sau ca glumeai.

3. Mergi in oras fara el.

Nu vrea sa-ti spuna la ce ora se intoarce acasa sau cat va sta in oras? Renunta la drame si raspunde-i cu aceeasi moneda. Iesi in oras cu fetele, ignora-i mesajele prin care te roaga sa iei ceva de mancare de pe drum si la final explica-i ca si tu ai o viata sociala, la fel ca el. Arata-i ca daca ramai alaturi de el o faci pentru ca iti place compania lui, nu pentru ca ai nevoie de asta.

4. Poarta-te mai rece cu el.

Orice om vrea sa primeasca atentie, insa atunci cand stie ca o are nu se mai complica si se considera un adevarat rege, ce are la picioare pe oricine. In caz ca a uitat ca intr-o relatie si el trebuie sa ofere, nu doar sa primeasca, poarta-te ca si cum te simti foarte bine si singura. Nu il mai suna asa cum o faci de obicei, nu-l mai intreba ce vrea sa-i gatesti, intrucat doar asa il vei face sa-si revizuiasca atitudinea.

Ce parere ai? Ar functiona aceste 4 metode prin care femeile destepte isi manipuleaza partenerii si in cazul tau?

Sursa foto Shutterstock

3 Comments

3 Comments

  1. Nume

    2015-11-23T12:25:57+02:00 at 2015-11-23T12:25:57+02:00

    Oh, da!!! Cine dă sfaturi femeilor… Una de succes … Teo. Faceți ca ea, ajungeți ca ea.

  2. Iza

    2015-11-23T12:43:44+02:00 at 2015-11-23T12:43:44+02:00

    Nu stiu ce femei destepte ai avut tu dar de ce o femeie desteapta ar trebui din start sa se intereseze de ce mananca ala ce face si sa il sune ca disperata? Asta e manipulare? Sa se chinuie o sociopata sa nu mai sune asa ca disperata ??? E trist si tamp articolul asta!

  3. Armand

    2019-03-08T09:25:32+02:00 at 2019-03-08T09:25:32+02:00

    Comportament pasiv agresiv si minciuni, secretul unei relatii de succes. Poftim sfaturi…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top