Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

3 metode naturiste ca sa-ti deschizi nuanta parului

Toate femeile simt din cand in cand nevoia unei schimbari in viata, iar deseori aleg sa-si modifice culoarea parului. Exista cateva metode naturiste de decolorare a podoabei capilare, fara sa scoti prea multi bani din buzunar si fara prea mult efort.

CITESTE SI: Ce se intampla daca te dai cu lamaie pe par. Uite efectele benefice pe care le are

CITESTE SI: 10 trucuri cu uscătorul de păr, care nu au legătură cu coafura, dar te ajută să fii frumoasă

1. Ceai de musetel si suc de lamaie
Acest tratament este unul bine cunoscut care are efecte in timp si poate deschide culoara parului cu o nuanta sau doua. Amesteca zeama de la o lamaie cu 3 cani de ceai concentrat de musetel. Clateste parul cu aceasta solutie de fiecare data dupa ce il speli si las-o sa se usuce natural. Acest procedeu nu are efecte imediate, poti repeta procedeul de cate ori doresti.

2. Rubarba
Infuzia de rubarba este foarte eficienta in deschiderea parului. Ai nevoie de un sfert de cana de rubarba maruntita si jumatate de litru de apa. Pune apa la fiert, iar dupa ce da in clocot adauga rubarba. Lasa amestecul sa se raceasca, strecoara apa si apoi clateste-ti parul cu ea. Te poti clati cu o astfel de infuzie o data pe saptamana.

3. Vitamina C si suc de lamaie
Aceasta este o tehnica fascinanta care are rezultate in decolorarea parului. Este o metoda ieftina pentru ca nu ai nevoie decat de 6 tablete de vitamina C faramitate, care se pun peste doua linguri de suc de lamaie. Adauga putin din samponul tau si amesteca bine pana obtii o compozitie omogena. Aplica solutia pe par si maseaza delicat ca si cum te-ai sampona. Acopera-ti capul cu o folie de plastic si lasa pasta sa actioneze pentru aproximativ o ora. Tot ce trebuie sa faci dupa ce trece timpul, este sa-ti speli parul cu samponul tau obisnuit, sa te clatesti si sa te bucuri de efecte.

Spor la decolorat!

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top