Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 11 martie 2018. Previziunile zilei de duminică pentru toate zodiile. Iată ce vor păți toți nativii în această zi.

Horoscop saptamanal

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie. Luna Plina in semnul Gemenilor!

Citeste horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie si vezi cum te afecteaza Luna Plina in semnul Gemenilor!

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Berbec

Joi este Luna Plina, astfel ca fenomenul se va rasfrange asupra modului in care interactionezi cu cei din jur. Lucreaza mai mult la anumite aspecte ale personalitatii tale si cere parerea celor din jur. Toate sedintele si intalnirile de la birou se pot concluziona in favoarea ta daca te folosesti cat mai mult de abilitatile tale de comunicare. Nu lasa lucrurile din sanul familiei sa degenereze si ai grija cum manageriezi situatiile mai delicate.

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Taur

Ai grija la sanatatea ta marti, intrucat stresul este posibil sa te afecteze mai mult decat credeai. Incerci sa multumesti pe toata lumea, insa asta iti cam epuizeaza bateriile. Fa o pauza si revino cu forte proaspete. Luna Plina de joi te ajuta sa iti rotunjesti veniturile si acest lucru se datoreaza exclusiv propriului efort, indiferent ce spun unii sau altii. Este posibil sa fii si mai posesiv in aceasta perioada, asta si din cauza unei comunicari defectuoase intre tine si partener.

CITESTE SI: Horoscop URANIA 21 – 27 noiembrie 2015: Influenta planetei Mercur in Sagetator!

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2015

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Gemeni

Problema ta in aceasta saptamana va fi ca… ai prea multa energie! Intrucat te simti mai plin de vitalitate ca oricand, ai tendinta de a te apuca de o multime de lucruri. Problema este ca aceasta energie se va epuiza si te va lasa cu proiectele intinse pe masa, neterminate. Concentreaza-te pe activitatile care iti aduc in fata persoane noi sau influente, ce pot contribui cu un plus de imagine si experienta la planurile tale.

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Rac

Luna Plina de joi cade fix peste axa sanatatii tale, astfel ca vei fi bombardat de scenarii care de care mai dramatice ce-ti vor afecta dispozitia. Nu te pierde in astfel de lucruri, mai ales ca la munca apar noi necunoscute. Mizeaza pe instinct si nu dispera, caci vei trece cu bine peste toate. Tot in aceasta perioada cineva din trecutul tau va miza pe sentimente vechi pentru a relua legatura cu tine. Analizeaza totul la rece inainte de a reactiona.

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Leu

Finalul de saptamana te gaseste mai sensibil decat de obicei si esti mult mai impresionat de vorbele celor din jur. Nu mai pune la suflet remarcile crude la adresa ta si mergi mai departe. Nu este exclus ca saptamana aceasta sa-ti fie mult mai usor sa descoperi persoane care sa te insoteasca intr-un nou proiect. Iti vor iesi in cale si persoane care iti impartasesc viziunile si este foarte posibil sa te imprietenesti imediat cu astfel de oameni, mai ales ca aveti atatea in comun.

Horoscop saptamanal 23 – 29 noiembrie Fecioara

Nu ai parte, dupa multa vreme, de evenimente neplacute in ceea ce priveste sanatatea, insa asta nu inseamna ca trebuie sa poti iarasi hainele de vara pentru a face in ciuda temperaturilor scazute. Luna Plina de joi iti poate aduce o promovare la locul de munca, mai ales daca ai facut toate demersurile necesare in acest sens. Chiar daca acum ai motive sa stai mai mult la job, ai grija sa nu-ti neglijezi familia.

Citeste mai mult in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top