Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Gestul emotionant al Frantei: 30.000 de euro donati intr-o singura zi pentru orfanii romanilor morti in atentatele de la Paris

Mai multi francezi au demarat o campanie de strangere de fonduri pentru ajutorarea celor doi copii ramasi orfani dupa atentatele din Paris in urma carora Lacramioara Pop (28 ani) si Ciprian Calciu (32 ani) si-au pierdut viata.

Cei doi indragostiti vor fi inmormantati sambata, 21 noiembrie, la Paris.

Lacramioara Pop si Ciprian Calciu aveau impreuna un baietel de numai 1 an si jumatate, Kevin-Luca. In plus, femeia mai avea dintr-o relatie anterioara o fiica de 11 ani pe nume Tania. Ambii copii se afla acum in Paris, in grija bunicii materne.

Virgile Grunberg este administratorul Cafe Des Anges din Paris, locul unde lucra Lacramioara si ceilalti tineri asasinati in localul La Belle Equipe. „Cafeneaua Ingerilor“ a pierdut in atentatele de pe 13 noiembrie 5 membri ai personalului. Acestia isi sarbatoreau o colega in seara atentatelor.

Cafeneaua Ingerilor, facebook.com
Cafeneaua Ingerilor, facebook.com

Impresionat de drama micutilor ramasi orfani, in numele colegilor de la Cafe Des Anges, Virgile Grunberg a lansat pe o platforma de strangere de fonduri, gofundme.com, un apel catre comunitatea online, pentru ajutorarea copiilor Lacramioarei, romanca indragita de toata lumea.

 

Citeste continuarea pe fresh24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top