Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 24 noiembrie 2015

Horoscop 24 noiembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 24 noiembrie 2015 – Berbec

Nu astepta ceva anume doar dintr-o singura directie, pentru ca s-ar putea ca paleta de optiuni sa fie mai larga decat o vezi tu acum. Astepti iubire de la o anumita persoana, astepti vesti bune doar dintr-o singura directie, iti legi asteptarile de o singura pasiune, or lucrurile bune pot aparea din sute de directii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ti seta visele spre un unic scop, pentru ca ar putea trece pe langa tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata sa primesti si lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat inainte, tot asa cum trebuie sa fii gata sa renunti la alte idei, pentru ca nu sunt singurele bune in aceasta situatie. Ia vezi cate feluri ai in meniu, nu doar cel pe care il consumi din obisnuinta de fiecare data!

Horoscop 24 noiembrie 2015 – Taur

Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este In totalitate realizabil, nu te lua dupa senzatia de moment. Da, poate exista si animozitati, poate ai dat piept cu suficiente amanari si refuzuri, dar ai sa vezi intr-o zi ca toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui ii plac usile trantite in nas, ai sa spui? Nimanui, dar cand vei ajunge la final vei intelege, ba chiar vei aprecia, ca ti s-au dat atatea hopuri pe parcurs, pentru ca si ele faceau parte din scoala vietii. Ai invatat sa lupti, sa nu renunti, sa crezi cu tarie in succesul final, sa nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat ca le poti face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rau, la prima vedere, chiar e in dezavantajul tau!

CITESTE SI: Horoscop URANIA 21 – 27 noiembrie 2015: Influenta planetei Mercur in Sagetator!

CITESTE SI: Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANT NEASTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

Horoscop 24 noiembrie 2015 – Gemeni

Candva ai emis judecati foarte aspre la adresa cuiva si tot duci dupa tine resentimentele. Azi ceva iti spune ca te-ai pripit, ca ai judecat gresit niste cuvinte fara sa analizezi unde era adevarul. Azi ai putea descoperi unele indicii care iti atrag atentia ca ai gresit in felul cum ai reactionat si vezi ca adevarul era undeva la mijloc. Recunoaste ca ai judecat pripit si intinde o mana spre reconciliere fata de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Si el abia asteapta sa iasa adevarul la lumina si sa reluati relatia pe un teren pasnic si armonios. Lasa garda jos si renunta la orgoliu, pentru a vedea clar adevarul.

Horoscop 24 noiembrie 2015 – Rac

De cate ori iti poti permite un moment de totala detasare in care sa te apleci doar asupra lucrurilor frumoase si sensibile ale vietii? Te vezi complet rupt de agitatia cotidiana ocupandu-te de floricelele din casa, facand goblen, citind poezii sau sortand timbre? Nu? Atunci incearca sa-ti imaginezi cum ar fi, pentru ca aceasta zi iti ofera exact acest gen de ragaz, in care nimic nu te impinge de la spate cu obligatii urgente, ci doar ti se ofera pe tava cateva ore complet libere in care te poti apleca spre bucuriile sufletului. Adu-ti aminte de acele activitati placute si linistite care iti insufla starea de zen!

Horoscop 24 noiembrie 2015 – Leu

Nu te uita la ceilalti si nu te compara cu ei: ca au mai mult, ca sunt mai norocosi, ca o duc mai bine, pentru ca nu de aici iti extragi tu fericirea. Gandeste-te la abundenta de daruri frumoase pe care le ai la dispozitie, la cat de multe ti-a oferit tie viata, pentru ca sigur rezultatul suna mult mai optimist. Intotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decat tine, dar cu siguranta ai si tu atuurile tale pe care merita sa le pui mai bine in valoare. Azi ai ocazia sa descoperi ca, desi cineva are aparent mai mult decat tine, sigur are si ceva ce-i lipseste iar tu ai. El are noroc, dar n-are sanatate, are bani, dar n-are caracter s.a.m.d. Tu ai atatea altele care sa compenseze!

Horoscop 24 noiembrie 2015 – Fecioara

Nu ajunge doar sa visezi frumos – desi acesta e cel mai bun start catre ceea ce vei obtine – dar trebuie sa si faci ceva concret pentru ca visele tale sa prinda contur. Azi treci la fapte, pui mana pe unelte si gasesti cea mai directa cale spre implinirea dorintelor tale. Esti multumit de felul cum evolueaza lucrurile, semn ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup si suflet in aceasta minunata constructie. Privesti spre finalul acestei etape cu nerabdare, cu entuziasm si cu bucurie, convins ca numai de tine depinde ca acest plan sa ajunga acolo unde ti-ai dorit. Visele tale se materializeaza superb, dar trebuie sa pui umarul concret pentru a atinge acest tel!

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top