Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Taurii, LUATI PRIN SURPRINDERE. Ce li se intampla – Afla in sfatul zilei de 24 noiembrie pentru zodia ta!

Taurii vor fi luati prin surprindere cand le e lumea mai draga. Citeste sfatul zilei de 24 noiembrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu astepta ajutor dintr-o singura sursa. Largeste-ti orizonturile si agata-te de tot ceea ce este evident. E normal sa nu crezi ca tot ce zboara se mananca, insa azi norocul iti pune in fata o oferta larga de unde poti alege fara nicio remuscare. Bazeaza-te pe intuitie caci astazi nu va da gres. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Vei fi luat prin surprindere chiar de cel mai bun prieten. Acesta iti va deschide ochii, chiar daca nu vei putea vedea mai mult decat animozitati si rea credinta. Ar fi bine sa tii cont de observatiile care ti se fac astazi, ca nu sunt degeaba. Vezi daca atitudinea ta este cea mai potrivita in cazul de fata. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Horoscop URANIA 21 – 27 noiembrie 2015: Influenta planetei Mercur in Sagetator!

CITESTE SI: Previziuni karmice 23-29 noiembrie 2015. BILANT NEASTEPTAT PENTRU 4 SEMNE ZODIACALE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Culegi resentimentele pe care le-ai sadit. Te-ai comportat sfidator cu cineva, iar astazi iti demonstreaza ca etichetele pe care i le-ai pus se intorc impotriva ta. Trebuie sa fii foarte atent pe cine consideri primejdios si pe cine prieten, caci viata iti dovedeste ca lucrurile stau exact pe dos. Sunt multi profitori care roiesc in jurul tau, asa ca ai mare grija. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai nevoie de un moment de detasare, un moment in care sa stai si sa te privesti in oglinda fara nicio teama. Citeste adanc in sufletul tau si aminteste-ti de fiecare data ca tot ce ai obtinut a fost pe munca ta si nu prin pile si relatii. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te mai compara cu ceilalti pentru ca nu au datele tale si nici tu nu le cunosti 100% contextul. E foarte bine sa aspiri cat mai sus, dar comparatia cu succesele celorlalti nu iti garanteaza ca si tu vei reusi exact in acelasi mod. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Viseaza pentru ca e gratis si iti ofera multa energie sa pornesti ziua cu zambetul pe buze, dar nu te opri aici. Daca vrei sa ti se indeplineasca dorintele, mergi mai departe si depune eforturi ca lucrurile importante pentru tine sa se realizeze fara niciun stand-by. Numarul norocos al zilei: 2.

Citeste sfatul zilei de 24 noiembrie in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top