Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

PRO si CONTRA: ONE NIGHT STAND

Aventura de o noapte nu este intotdeauna un lucru rau. Ai ocazia sa inveti multe lucruri despre tine si iti poti explora sexualitatea. Daca te-ai gandit vreodata sa ai parte de un one night stand, atunci analizeaza aceasta lista de argumente pro si contra, pentru a sti exact la ce sa te astepti.

ARGUMENTE PRO
1. Nu exista implicare emotionala
Acesta este probabil cel mai bun argument pro. Daca iti doresti sa fii tu insati si sa te dezlantui, fara a fi judecata, aceasta este solutia. Nimanui nu ii pasa ce crede o persoana pentru care nu are niciun fel de sentiment sau emotie. Te poti elibera fara a te gandi la consecinte.

2. Nu este nimic ciudat
Atunci cand nu cunosti persoana cu adevarat, si nici nu ai de gand sa o mai revezi dupa aceasta experienta, este foarte usor sa fii dezinhibata. Astfel, nu e nimic ciudat la mijloc. Nu numai ca ai parte de sex, dar iti poti pune in practica fanteziile sexuale fara sa te simti stanjenita.

3. Poti avea parte de sex uimitor
Aventurile de o noapte provoaca multe senzatii. Fiorul starnit de faptul ca esti dezbracata in fata unui necunoscut poate duce la partide fierbinti de sex. Chiar daca partida, in sine, nu este extraordinara, acest fior va fi un inlocuitor ideal.

CITESTE SI: 7 lucruri surprinzatoare despre sex. Barbatii si femeile, fata in fata

CITESTE SI: Uite care sunt cele mai interesante poziţii sexuale din Orient

4. Iti creste increderea in sine
Dintre toate fetele aflate in club (asa incep majoritatea aventurilor de o noapte), el te-a ales pe tine. A renuntat la orice distractie si vrea sa isi petreaca seara cu tine. Sigur vei fi mai plina de incredere in sine!

5. Senzatia de libertate
Daca tocmai ai pus capat unei relatii nepotrivite, in care te-ai simtit captiva, deloc libertina, un one night stand iti va reda starea de independenta. Tu detii controlul.

ARGUMENTE CONTRA
1. Bolile cu transmitere sexuala
Gandeste-te bine la riscurile la car te expui daca vrei sa ai o aventura de o noapte. Necunoscand partenerul, nu ai niciun indiciu asupra trecutului sexual al acestuia. Chiar daca iei contraceptive, cea mai sigura metoda impotriva BTS-urilor este prezervativul.

2. Atasamentul fata de partener
Unele femei sunt mai sensibile si astfel, se ataseaza mai usor de persoanele cu care intra in contact, mai ales intim. Ai grija, daca te atasezi de partenerul cu care ai avut un one night stand, vei complica lucrurile.

3. Partenerul nu te stie
Bineinteles, nu va stiti placerile si fanteziile, dar fii deschisa! Spune-i ce iti place si ce fantezii ai, nu astepta sa ghiceasca el. Asa vei evita ca banalul sa intervina aventura ta de o noapte.

4. Ar putea sa devina un obicei
Daca nu ai un partener de viata, aceste aventuri de o noapte s-ar putea transforma in aventuri de o viata. Astfel de dependente sunt greu de vindecat, asa ca ai grija.

5. Posibilitatea de a te reintalni cu partenerul
Dupa ce te-ai dezlantuit in fata necunoscutului si ti-ai pus in practica toate fanteziile, e greu de crezut ca vrei sa mai dai ochii cu el. Asta e un risc la care te expui.

Ce parere ai despre aventurile de o noapte? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top