Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum arata apartamentul perfect pentru pasionatii de LEGO. O firma din Taiwan a gasit solutia

O firma de design din Taiwan a avut ideea originala de a decora un apartament in stilul LEGO.

Locuinta seamana acum cu o casa construita din piese LEGO Duplo.

Jucariile LEGO au reusit sa-si atraga milioane de fani atat din randul copiilor, cat si din partea celor mari. In lume exista sute sau poate chiar mii de colectionari de piese LEGO, o pasiune care a fost mostenita din copilarie. Pentru acesti fani, HAO Design Studio, o firma din Taiwan, a creat un decor ce poate fi visul oricarui pasionat de LEGO. Locuinta semana destul de mult o casa construita din piese LEGO Duplo, cu elementele de stil la fiecare pas.

La fel de originala a fost si ideea pentru living. Designerii au optat pentru o canapea ce seamana mai degraba cu o piscina in forma de cerc, idee intarita de barele metalice si podeaua ridicat. Aceasta idee a fost incadrata perfect in „lumea LEGO„, cu dulapuri colorate si mici piese incastrate in diferite piese de mobilier.

De asemenea, sunt zone din perete decorate cu mii se piese LEGO. Pana si tablourile – inspirate din picturi celebre – sunt construite din celebrele piese, pastrand astfel specificul.  Ici-colo, omuletii LEGO „vegheaza” locuinta, dand astfel impresia unei lumi a jucariilor. Stilul a fost pastrat in tot apartamentul, inclusiv in dormitor. Elementele de lenjerie pastreaza in coloristica stilul pieselor LEGO, iar noptierele sunt de fapt niste cuburi de piese LEGO Duplo de dimensiuni mari.

Lego Duplo

Apartamentul se dovedeste prietenos atat cu cei mici, cat si cu adultii pentru care LEGO reprezinta o amintire frumoasa din copilarie care si-a facut loc in maturitate.

Pretul unei astfel de creatii nu a fost facut public, dar este de asteptat sa fie cu mult peste media unui apartament obisnuit. Este cunoscut faptul ca ideile originale construite din piese LEGO sunt vandute in lume chiar si cu cateva mii de dolari.

 

Lego Duplo

Spre exemplu, in 2014, un tanar de 20 de ani pasionat de LEGO a platit nu mai putin de 15.000 de dolari pentru o singura piesa. Ce-i drept, de colectie. Este vorba despre o piesa rara de Lego Bionicle. Este probabil cea mai scumpa piesa LEGO vanduta vreodata. Inainte de aceasta achizitie, recordul pentru o singura piesa era 3.000 de dolari.

La Noriel gasesti piese de LEGO Duplo la preturi foarte accesibile si o varietate de produse din care copilul tau poate alege.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top