Connect with us

Revistateo.ro

Un copil avea cancer insa medicii i-au spus ca este CONSTIPAT

Inedit

INCREDIBIL: Un copil avea cancer insa medicii i-au spus ca este CONSTIPAT! Reactia mamei te va lasa fara cuvinte

Un copil de doar patru ani suferea de cancer, insa medicii l-au diagnosticat gresit si i-au spus mamei ca acesta este doar constipat. Uite cum a reactionat femeia!

Kerrie Sunderland are 35 de ani si pana de curand era o mama fericita, iar cei doi copii erau tot ce-si putea dori. Ca orice mama ce are o legatura speciala cu cei mici, aceasta a simtit ca ceva este in neregula cu unul dintre copiii ei si a mers cu acesta la spital, unde intial medicii i-au spus ca sufera de constipatie.

Mama baiatului de doar 4 ani a mers cu fiul sau la medic dupa ce observase ca micutul avea stomacul umflat si dureri abdominale mari, insa dupa ce Connor a fost consultat i s-a spus ca singura problema este o constipatie, pentru care i s-au prescris laxative.

La cateva saptamani dupa ce a continuat sa ia pastilele, Connor a inceput sa se simta tot mai rau iar mama sa, convinsa ca nu era vorba doar de o constipatie, l-a dus la un alt spital pentru investigatii suplimentare.

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

CITESTE SI: Din sala de asteptare: MARTURIA EMOTIONANTA a unei femei cu cancer mamar

In urma unor analize amanuntite, medicii i-au pus copilului un diagnostic sumbru: limfom Burkitt, o forma de cancer la nivelul sistemului limfatic, afectiune ce necesita chimioterapie de urgenta.

Dupa cum era de asteptat, parintii copilului au fost extrem de socati de aflarea acestei vesti si au vorbit in presa straina despre acele momente grele.

„Partea cea mai grea pentru Connor a fost faptul ca l-am scos din rutina cu care se obisnuise, caci nu s-a mai dus deloc la gradinita si a trebuit sa stea cateva luni departe de prietenii lui cei mai buni. Tot ce puteam face era sa stam si sa observam cum corpul lui firav incerca sa reziste tratamentului dur. Ii cazuse parul si avea o multime de tuburi pe tot corpul”, a declarat mama ingrozita pentru dailymail.com.

In acel moment, mama lui Connor, care de altfel lucra intr-un loc in care imaginea era foarte importanta, a luat decizia de a se rade in cap tocmai pentru a-l sustine pe micut in lupta impotriva cancerului.

„Am simtit in acel moment ca trebuie sa fac si eu ceva pentru ca el sa nu creada ca duce aceasta lupta singur”, a continuat mama baietelului de 4 ani.

Pe toata perioada in care Connor a fost spitalizat, cei doi parinti au facut cu randul si stateau langa patul micutului cate 24 de ore. In plus, acestia nu au renuntat la joburile lor pentru a avea in continuare bani si aveau grija si ca celalalt copil sa nu se simta dat la o parte.

Un copil avea cancer insa medicii i-au spus ca este CONSTIPAT 4

„Totul era foarte epuizant, insa copilul nostru era tot ce conta pentru noi. Mi-am dat seama dupa o perioada ca nu mai pot continua asa si am sunat la munca pentru a le spune ca nu mai pot face fata. Era prima data cand le-am impartasit faptul ca micutul meu are cancer. Au fost extrem de intelegatori si m-au sprijinit, spunandu-mi ca pot sa ma intorc atunci cand totul va fi bine”, a mai povestit Kerrie.

Tratamentul dur la care a fost supus Connor a avut in cele din urma rezultate uimitoare, astfel ca la cateva luni de la spitalizare situatia micutului s-a imbunatatit considerabil.

„Am realizat ca se simte bine abia in momentul in care mi-a spus cu zambetul pe buze ca ar vrea sa mearga din nou la gradinita”, a afirmat mama copilului de 4 ani.

Dupa externare, in timp ce mergeau spre casa, Connor a vrut neaparat sa le faca o vizita colegilor si prietenilor de la gradinita, iar mama sa i-a indeplinit aceasta dorinta arzatoare.

Chiar daca micutul este in continuare nevoit sa mearga la tratament la fiecare sase saptamani, Connor se simte acum mult mai bine, iar boala este in remisiune.

Sursa foto dailymail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top