Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum sa obtii un look PIN UP

Machiajul Pin Up este caracteristic unei perioade plina de eleganta si senzualitate, in care femeile erau considerate sex simbol. Acest stil s-a remarcat in anii ’40, ca modalitate de promovare a femeilor, prin fotografii si calendare cu tenta erotica.

Primul pas spre obtinerea unui look Pin Up este sa aplici un strat de fond de ten mai deschis. Ai grija sa nu alegi o nuanta foarte deschisa, pentru ca astfel se va observa diferenta intre culoarea tenului si restul corpului. Matifiaza tenul cu o pudra in aceeasi nuanta cu fondul de ten.

Acest machiaj este renumit pentru conturarea fetei, asadar scoate-ti pometii in evidenta cu un blush peachy sau roz deschis.

In acea perioada, sprancenele erau bine definite. Foloseste un creion adecvat pentru a-ti contura forma si a le defini, conform trendului Pin Up.

CITESTE SI: Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

CITESTE SI: Machiajul este un chin pentru tine? Iată ce să faci!

Pentru pleoape poti opta pentru o nuanta specifica anilor ’40, si anume baby blue. Aceasta culoare era preferata atunci cand se faceau fotografii sau filmari alb negru. Daca nu esti adepta acestei culori, poti opta pentru o nuanta de roz, lila sau verde deschis.

Niciun machiaj Pin Up nu este complet fara tus sau eyeliner. Ia unul dintre aceste produse si traseaza o linie subtire de la coltul intern al ochiului catre exterior. Finalizeaza linia cu o codita ascendenta, dar nu exagera. Poti strica aspectul elegant al acestui look.

Contureaza-ti privirea cu cateva straturi de mascara sau aplica o pereche de gene false. Trebuie sa ai genele bogate pentru a semana cat mai mult cu un personaj Pin Up.

Cel mai important aspect al acestui machiaj: buzele. Culoarea rosie este obligatorie. Alege orice marca de ruj ti se potriveste, nuanta sa fie neaparat rosu aprins, si aplica-l pe buze.

Daca esti perfectionista si vrei sa fii cat mai aproape de look-ul anilor ’40, iti poti creiona o alunita deasupra buzei, in partea stanga sau dreapta, cum crezi ca arata mai bine. Ia un creion de buze, aseaza-l pe piele si roteste-l incet pana iti faci un punct mic, care seamana cu o alunita. Voila!

In ceea ce priveste parul, poti opta pentru niste bucle lejere pe care sa le lasi liber pe spate. Pentru efect, infasoara-ti o esarfa rosie in jurul capului. De asemenea, daca te prinde mai bine, iti poti prinde parul intr-o coada simpla, dar, tot pentru efect, nu renunta la esarfa rosie.

Cum ti se pare acest look? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top