Connect with us

Revistateo.ro

RASPUNSUL METROREX: CE SE INTAMPLA DE FAPT CU PIATA VICTORIEI

Stiri

O cititoare ne cere ajutorul! Haideti sa gasim baiatul din metrou

O cititoare ne cere ajutorul! Madalina are 24 de ani si, in timp ce se afla in metrou si se indrepta spre serviciu, a zarit un baiat care i-a picat cu tronc. Aceasta ne-a trimis o scrisoare in care ne roaga sa o ajutam sa il gaseasca pe baiatul din metrou.

„Eram in metrou, dimineata, in jur de ora 8:30. Bineinteles, era aglomerat asa ca nu am dat mare importanta persoanelor care se aflau langa mine. Eram aproape strivita intre o geaca de fas urat mirositoare si o geaca de piele neagra. Pe fundal se aude „Urmeaza Piata Sudului”, iar in scurt timp usile s-au deschis si a intrat el.

Baiatul asta frumos, brunet, cu barba crescuta de cateva zile. Si-a dat ochii peste cap in timp ce altii oameni se impingeau in el ca sa aiba loc in tren. Am zambit. Intelegeam prin ce trece.

Fiind atat de aglomerat, mi-a fost rusine sa ii zic ceva. Stiti cum sunt oamenii – bagaciosi. Asa ca am luat decizia (acum imi dau seama ca a fost destul de neispirata) sa nu ii spun nimic, pentru ca a coborat patru statii mai tarziu, la Unirii, exact unde coboara marea de oameni. In schimb, l-am admirat de la distanta si am incercat sa retin cat mai multe detalii.

Purta o geaca de piele neagra si o esarfa albastra la gat. Avea parul cret, brunet si putin zburlit. Se vedea ca era prea dimineata pentru el. Ochii ii erau negri si obositi.

Nu am apucat sa vad cu ce era imbracat mai jos de bust pentru ca vederea imi era limitata din cauza multimii de oameni. Vocea din metrou anunta statia Piata Unirii si atunci il vad ca depune efort sa se strecoare printre oameni, sa iasa din tren. Atunci m-am simtit trista si, daca nu as fi fost in intarziere la munca, as fi coborat dupa el sa il rog sa iesim la o cafea mai pe seara.

Teo, te rog sa ma ajuti sa il gasesc ca sa il pot intreba daca vrea sa iasa cu mine la o cafea. Poate una dintre cititoarele tale il cunoaste si ma poate ajuta.

Cu respect, Madalina”

Acesta este mesajul trimis de Madalina catre redactie. Eu zic sa facem cu totii o fapta buna si sa o ajutam sa il gaseasca pe misteriosul baiat. Dati share!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top