Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scrisoarea TULBURATOARE a unei femei care s-a sinucis din dragoste

S-A SINUCIS DIN DRAGOSTE. Nu a mai rezistat. Iubirea ei a fost prea mare, iar durerea nu a cuprins curajul de a mai continua sa lupte pentru ea. Pentru viata ei. Toate idealurile ei s-au naruit si nicio alta ambitie nu o mai tinea in viata in afara de atentia persoanei dupa care tanjea.

„Maine nu voi mai fi. Las locul celor puternici, celor pe care suferinta nu ii macina pana in maduva oaselor. Las locul celor care stiu sa traiasca cu durerile lor. Nu sunt o lasa, nu ma consider o lasa. Vreau doar sa nu fiu o povara pentru nimeni.

Nimanui nu ii pasa de suferinta mea si nu ii condamn pe niciunul din cei care mi-au spus deseori ca va trece. Dragostea adevarata nu trece niciodata. Ea doar se transforma, iar cei care reusesc sa se adapteze la formele ei sunt cei mai fericiti. Eu cunosc doar un tip de dragoste, cunosc doar iubirea fata de acel barbat care m-a facut sa ma vad in profunzime.

M-a facut sa ma descopar pana in cel mai obscur punct, sa realizez cat de incapabila sunt sa nu fiu egoista. Oamenii care aleg aceasta cale nu se gandesc doar la ei. Nu ma judecati. Daca ma gandeam la mine, nu alegeam sa plec pentru ca nu am stiut cum sa accept refuzurile.

Daca eram suficient de egoista, eram mai inteligenta si scapam de aceste chinuri. Am preferat sa fiu in viata pana acum. Am invatat suficient de multe lucruri despre cine sunt si acum stiu ce e cel mai bine pentru mine. Nu stiu cine voi fi si ce mi se va intampla in lumea de dincolo.

CITESTE SI: MAMA a continuat sa ii dea sms-uri fiului mort in misiune – ce mesaj a primit inapoi dupa cateva saptamani

CITESTE SI: Scrisoarea EMOTIONANTA a unei gravide catre viitorul ei copil: „SUNTEM NOI DOI IMPOTRIVA LUMII!”

Nu vreau sa ma gandesc ce e dincolo. Vreau doar sa nu imi mai chinui inima, sa nu imi bat joc de sufletul meu, caci ele erau sanatoase pana cand a aparut el in viata mea. Si nu, nu e el de vina. Nu are absolut nicio raspundere pentru ca m-am gandit sa dorm pentru totdeauna.

Dragostea cu forta nu se poate si o stiu foarte bine. Problema e la mine. Iubesc prea mult si chiar nu mai pot simti altceva in afara de iubire.

Si asta ma doare. Ma doare iubirea. Va iubesc pe toti si aveti grija cu ce doza iubiti!” – ultimele randuri ale unei femei care a dat prea mult in dragoste. Scrisoarea a fost gasita de o prietena buna a acesteia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top