Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Totul despre femeia cu ochi caprui. Vezi ce personalitate are!

Descopera totul despre femeia cu ochi caprui. Vezi ce secrete ascunde si mai ales daca fura inima oricui, asa cum spune proverbul.

TOTUL DESPRE FEMEIA CU OCHI CAPRUI:

1. Este individualista, dar asta nu o transforma in stana de piatra cand trebuie sa dovedeasca prietenia de care poate da dovada.

2. Stie sa astepte momentele si nu are nevoie sa grabeasca procesele. In general, aceasta femeie mizeaza pe faptul ca daca isi calculeaza bine pasii nu are cum sa ii iasa lucrurile prost.

3. Se sacrifica foarte tare pentru partenerul de viata si uraste infidelitatea. Este mereu prezenta pentru persoana iubita si o ajuta neconditionat.

4. Atrage oamenii in jurul ei ca un magnet. Este decisa, iar zambetul ei cucereste pe oricine. Daca se spune ca ochii caprui fura inima oricui, e putin fals. Jovialitatea si frumusetea femeilor cu ochi caprui sunt cele care cuceresc definitiv.

CITESTE SI: Uite ce fire ai, în funcţie de anotimpul în care te-ai născut

CITESTE SI: Cum iti influenteaza personalitatea culoarea camerei in care petreci cei mai mult timp

5. Este receptiva la nou si va veni mereu cu idei interesante prin care sa isi resusciteze relatia in marile crize. In sex, este foarte inventiva, iar partenerul descopera o persoana cu o doza de erotism greu de refuzat.

6. Ii place sa iubeasca si sa fie iubita si pune pret mai mult pe saruturi, imbratisari si conversatii calde decat pe flirturi si lucruri legate de sex.

7. Este foarte sensibila si timida, fapt pentru care poate fi perceputa drept increzuta. Ba dimpotriva, femeia cu ochi caprui uraste falsitatea, ipocrizia si aroganta si lupta impotriva acestora de fiecare data cand are ocazia.

8. Nu tine nicio durere in suflet. Mereu cauta pe cineva in fata caruia sa se destainuie. Nu tine in ea durerile deoarece este constienta ca va fi mai rau daca nu defuleaza.

9. Potrivit unor studii britanice, femeile cu ochi caprui dorm mai putin decat restul femeilor cu aproximativ doua ore. Tocmai din aceasta cauza, acestea au o dificultate mai mare cand se trezesc dimineata.

10. Nu este o persoana razbunatoare chiar si daca este tradata in dragoste. Face ce face si pana la urma iarta sau trece mai departe, desi sufera enorm.

11. Este spontana si increzatoare si este mereu cu un pas in fata celorlalti. Cand i se fura ideile, nu stie sa isi apere drepturile si sa arate cu degetul spre hot.

TOTUL DESPRE FEMEIA CU OCHI CAPRUI || ALBASTRI || VERZI || NEGRI

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. gheorghi

    2015-11-27T19:11:07+02:00 at 2015-11-27T19:11:07+02:00

    Aiurea – minciuni.
    Ca si alte „mici distractii/placeri” de care se ocupa madam’ – desfranare, prostituate, preacurvie, pornogradie, barfe, vrajitori, samani, astrologi…
    Numai „dracisme” pe fond de amuzament.
    Asa se perverteste lumea si se deturneaza mintile, prin inselarea celui care se lasa „hipnotizat” si accepta sugestiile ticaloase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top