Connect with us

Revistateo.ro

5 profeţii ale Părintelui Arsenie Boca, adeverite

Stiri

ARSENIE BOCA: 26 de ani de la moartea celui supranumit Sfantul Ardealului! Pelerinaj la Prislop

Sambata, 28 noiembrie, se implinesc 26 de ani de la moartea parintelui Arsenie Boca, supranumit Sfantul Ardealului. Cu aceasta ocazie, se va desfasura un pelerinaj la Manastirea Prislop.

ARSENIE BOCA. Peste 100 de jandarmi, politisti si pompieri vor asigura ordinea publica la pelerinajul de la Prislop, a anuntat Inspectoratul Judetean de Jandarmi intr-un comunicat de presa

ARSENIE BOCA. ”Pe calea de acces către Mănăstirea Prislop vor acţiona, pentru fluidizarea circulaţiei, mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere. În acest sens, poliţiştii recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie şi să parcheze autovehiculele în afara şoselei pentru a nu obstrucţiona traficul rutier sau accesul autospecialelor de intervenţie ale forţelor de ordine, să circule prudent cu viteză adaptată condiţiilor meteo, să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autovehiculele care circulă în faţă, în special în mersul în coloană, iar pietonii să meargă cât mai aproape de marginea şoselei”, se arata in comunicatul citat de Mediafax.

CITESTE SI: Decalogul lui ARSENIE BOCA: De ce si CUM trebuie sa tinem POST

CITESTE SI: 10 lucruri pe care nu le stiai despre parintele Arsenie Boca

 

 

De asemenea, jadarmii le recomanda pelerinilor sa aiba grija de bunurile lor cand se afla in locuri aglomerate, sa nu lase copiii nesupravegheati, sa evite sa intre in discutii cu necunoscutii si sa evite conflictele.

Parintele Arsenie Boca a devenit extrem de popular mai ales in ultimii doi ani si asta datorita bogatiei spirituale pe care a lasat-o in urma. Sfantul Ardealului, asa cum este supranumit, este recunoscut pentru blandetea cu care ii trata pe enoriasii care mergeau la Prislop, leacurile sale naturiste cu ajutorul carora a vindecat bolnavi de afectiuni ce pareau incurabile dar si profetiile, multe dintre ele indeplinite, despre viitorul poporului roman.

Parintele Arsenie Boca vine cu o poveste destul de incarcata, fiind unul din preotii martiri ai comunismului: A fost inchis la Securitatea din Brasov, dus la Canal si apoi inchis si la Jilava, Bucuresti, Oradea sau Timisoara. A indurat o serie de umilinte din partea comunistilor dar asta nu l-a impiedicat sa nu mai creada in Dumnezeu sau sa nu mai spere la bani. Ba dimpotriva, credinta parintelui se intarea pe zi ce trece tot mai tare.

Putina lume stie ca parintelui Arsenie Boca i s-a interzis activitatea preoteasca dupa 1959, pana in ziua mortii, pe 28 noiembrie 1989. Romanii au cerut canonizarea lui Arsenie Boca. Patriarhia Romana si Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane sunt singurele institutii care pot hotari daca parintele Arsenie Boca merita sau nu sa fie sfant.

Preluare fresh24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top