Connect with us

Revistateo.ro

Marturisirea CUTREMURATOARE a unei femei ce a scapat de violenta sotului

Inedit

„M-a lovit in BURTA CE-I PURTA COPILUL!” – Marturisirea CUTREMURATOARE a unei femei ce a scapat de violenta sotului

O femeie din Bucuresti povesteste drama in care s-a transformat povestea ei de dragoste si modul in care a reusit sa scape de relatia toxica. Marturisirea cutremuratoare a unei femei cu care multe altele se pot identifica.

„Am sperat pana in ultima clipa ca se poate schimba. La fel te gandesti si tu probabil. Iti spun de pe acum: NU SE VA SCHIMBA NICIODATA, PENTRU NIMENI!

L-am cunoscut in urma cu 12 ani din cauza unei cunostinte comune (nu spun datorita pentru ca nu a fost un lucru bun…). El era baiat de la tara, eu o fata din Bucuresti, cu o fetita dintr-o alta relatie. Totul era parca un vis pentru mine si dupa doar cateva luni am decis sa ne mutam impreuna, la el.

Am fost atat de orbita incat am lasat-o pe fiica mea cu mama, urmand sa o luam mai tarziu cu noi, asta dupa ce el mi-a zis ca trebuie sa facem si noi un copil al nostru. Cea mai mare greseala a mea a fost ca mi-am lasat propriul copil de dragul lui, chiar daca ma duceam in fiecare saptamana sa il vizitez.

CITESTE SI: POVESTE EMOTIONANTA. Un copil de 6 ani, catre tatal lui: „Bate-ma pe mine, DAR NU DA IN MAMI!”

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

Primul an a decurs bine. Locuiam cu socri, cu care ma intelegeam foarte bine, chiar daca vedeam ca ii tineau partea indiferent de situatie. Nici nu mai stiu cand mi-a dat prima palma, baut fiind, insa de fiecare data imi reprosa ca m-a luat cu un copil si ca nu-i sunt recunoscatoare. El nu le spusese alor lui ca eu mai am un copil, insa cand am aflat ca sunt gravida am venit la Bucuresti si i-am spus ca nu ma mai intorc pana nu le spune adevarul.

Le-a spus si socrilor despre faptul ca mai am o fetita si de atunci m-au vazut ca pe diavol. I-au spus sa ne luam lucrurile si sa plecam din casa lor, asa ca am ajuns sa stam pe la prieteni. Tot acolo am primit si prima bataie de la el, cu picioarele in burta ce-i purta copilul. Cat de fraiera am fost!

Am trecut si peste asta si am revenit la tara. Inca de la inceput mi-a spus ca o vom lua pe fiica mea dupa nasterea copilului nostru, asa ca am indurat…Dupa ce s-a nascut baiatul nostru am vrut sa fac o cerere sa o inscriu pe feita mea la scoala din sat, insa mi-a dat o replica ce m-a durut mai mult decat orice batatie: „Tu chiar credeai ca as face asta? Mai ales aici, la tara, unde lumea barfeste?”

Citeste mai mult in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top