Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cine le cere socoteala Racilor? Afla in sfatul zilei de 30 noiembrie pentru zodia ta!

Se recomanda mai multa empatie pentru Pesti, Balante si Sagetatori in aceasta zi. Vezi sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Economiseste timp si pentru cei dragi! Nu iti ocupa ziua cu lucruri inutile. Persoanele care iti duc dorul merita macar sa te vada, fie si vreme de cateva minute. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Simti ca adevarul este de partea ta si faci tot posibilul pentru a demonstra asta, cu probe si argumente. Ai grija cand scoti pe masa asul din maneca. Momentul trebuie sa fie perfect. Numarul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

CITESTE SI: Previziunile astrologului Vanessa Zigmund pentru decembrie 2015. Zodiile REVIGORATE de traseul lui Pluto

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu-ti place sa iti traiesti viata dupa regulile altora. Ai ajuns la concluzia ca esti o persoana speciala si vrei sa te ridici de unul singur, nu cu ajutorul turmei. Alegerea ta este buna dar nici sa exagerezi prea mult in ideea individualismului nu iti va face bine. Numarul norocos al zilei: 70.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai scapat de sapuneala din partea superiorilor si astazi persoana care iti cere socoteala este partenerul de viata. Explica-i saptamana dificila pe care ai avut-o si opreste orice cearta. Fa-ti inceputul de saptamana fara probleme! Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Arogantele tale ii lasa indiferenti pe cei din jur. Ai foarte multe asteptari de la persoane care nu au nimic de-a face, mai putin de la tine. Inva-te sa te iubesti mai mult facand ceva concret pentru tine. Nu te privi doar in oglinda. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Astazi te asteapta un drum lung si anevoios. Incepe o noua etapa in viata ta – acea etapa de care ai tot fugit si ti-a fost frica sa o cunosti. Porneste natural si vei vedea ca totul va fi bine. Numarul norocos al zilei: 12.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top