Connect with us

Revistateo.ro

3 tipuri de femei CAPCANA

Stiri

3 tipuri de femei CAPCANA. DOAR ASA le recunosti!

Esti in cautarea partenerei ideale? Inainte de a incepe sa iesi la intalniri afla mai multe despre cele 3 tipuri de femei capcana si cum sa le recunosti.

1. Femeia care se comporta precum mama ta.

In caz ca iti doresti pe cineva care sa te dragaleasca non-stop, sa te spele, sa iti pregateasca masa sau sa iti spuna cu cine ai voie sa iesi si cu cine nu sau sa iti faca program de stat la televizor, atunci mergi mai departe cu acest gen de femeie.

In schimb, daca iti doresti langa tine o persoana care sa te respecte, sa iti ofere libertate si sa te inteleaga atunci cand simti nevoia de a avea putin timp si pentru jocuri sau iesit cu prietenii, ai grija sa nu te trezesti cu o astfel de femeie in viata ta.

CITESTE SI: De ce barbatii fluiera dupa femei

CITESTE SI: EXPERIMENT-De ce barbatii prefera femeile care poarta tocuri?

2. Femeia care iti este alaturi atunci cand nu te simti bine.

Poate ti se pare ciudat cum o femeie care vrea sa te ajute nu este buna pentru tine, insa lucrurile sunt cat se poate de simple. Vorbim aici despre acea partenera de viata care te incarca cu o multime de stari negative, pentru ca mai apoi sa te ajute sa te eliberezi de acea energie, urmand la final sa-ti scoata ochii pe aceasta tema.

Te inseli crezand ca doar barbatii au tendinta de a le reprosa femeilor ca „daca nu erau ei…”. Ba, mai mult, doamnele se pricep mult mai bine sa joace aceasta carte, asa ca ai grija.

3. Femeia sensibila doar in aparenta.

Sunt anumite femei care se victimizeaza si suntem siguri ca de data asta ai inteles din prima ideea. Ba sunt atat de marcate de un eveniment incat incep sa planga, ba mai au putin si lesina sau sunt atat de obosite incat au nevoie de odihna, nu de alte „activitati”. Daca in public sunt foarte emotionate, iar cand ajung acasa se comporta de parca nu s-ar fi intamplat nimic sau, mai rau, incep sa se crizeze din diferite motive, fugi cat mai poti.

Pana la urma nu ar trebui sa te lasi coplesit de astfel de „spectacole in aer liber”, unde femeile vor doar mai multa atentie si incearca sa cunoasti cu adevarat o femeie inainte de a lua decizia de a merge mai departe, cu sau fara ea.

In concluzie, acestea sunt cele 3 tipuri de femei capcana. Mai cunosti si altele?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top