Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TESTUL POLICANDRULUI DE CRISTAL. Afla cat de emotiv esti!

TESTUL POLICANDRULUI DE CRISTAL sau TESTUL CANDELABRULUI iti defineste in proportii uluitoare personalitatea. Se spune ca luminile si cristalele ascund o serie de secrete despre noi.

Acestea ne afecteaza intr-un mod in care nu ne gandim la inceput.

Despre energia cristalelor s-au scris numeroase articole si carti, iar prezenta luminii in viata noastra este esentiala pentru o stare de bine.

Acest lucru poate fi verificat prin simpla observare a comportamentului uman in raport cu anotimpurile.

TESTUL POLICANDRULUI. Oamenii sunt mai depresivi in sezonul rece decat in timpul verii deoarece le lipseste vitamina D ca sursa naturala de la soare.

RECOMANDARE TEST ONLINE: Esti FAMILIST? Afla cat timp veti sta impreuna

RECOMANDARE Test online: Afla in cateva secunde daca traiesti in trecut, prezent sau viitor!

De cealalta parte, cristalele se joaca cu afectul nostru, potentandu-ne latura creativa ori absorbindu-ne de energie sau transferand energia negativa de la o persoana la alta.

Alege una dintre cele patru zone de mai jos, acea zona care te atrage cel mai mult. Vezi daca esti sub razele protectoare ale iubirii si sentimentelor pozitive sau daca, din contra, esti o persoana cu psihicul careia se poate juca oricine din cauza emotivitatii.

TESTUL-POLICANDRULUI-DE-CRISTAL.-Afla-cat-de-emotiv-esti!-1

INTERPRETARILE PENTRU ZONELE ALESE

ZONA 1

Esti o persoana timida numai in situatiile cand te confrunti cu ceva absolut nou. Iti ia ceva timp pana te acomodezi noului context si faci eforturi foarte mari pentru a te integra in cercuri noi.

Esti genul de persoana care transpira mult la prima intalnire si crede ca totul va da gres, dar atunci cand celalalt face primul pas si iti intinde o mana, te simti liberi si dispare orice emotie.

ZONA 2

Esti o persoana nesigura si asta duce la o emotivitate crescuta chiar si cand te afli printre prietenii tai. Iti este teama ca nu vei fi inteles asa cum ti-ai dori si recurgi adesea la izolare pentru a-ti face ordine in ganduri, ceea ce nu reprezinta cea mai buna solutie de fiecare data.

ZONA 3

Daca ai ales zona 3, esti o persoana foarte directa si joviala, insa uneori iti economisesti anumite cuvinte pentru a nu face rau persoanelor dragi.

ZONA 4

Esti o persoana energica, plina de patos si nu cunosti deloc timiditatea. Esti un adevarat soare pentru prietenii tai. Iti place sa faci haz de propriul necaz, aceasta fiind metoda prin care poti trece mai usor peste probleme.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top