Connect with us

Revistateo.ro

horoscop-2-decembrie-2015

Stiri

Horoscop 2 decembrie 2015

Horoscop 2 decembrie 2015. Uite ce iti rezerva astrele!

Horoscop 2 decembrie 2015 – Berbec

La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va va ajuta in afaceri. Puteti obtine beneficiile materiale scontate, daca evitati speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare. In partea a doua a zilei, va ocupati de imbunatatirea relatiilor parteneriale.

Horoscop 2 decembrie 2015 – Taur

Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere ce pare profitabila. Nu va grabiti sa luati o decizie! Va sfatuim sa analizati cu atentie propunerea, impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, cu experienta in domeniu.

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

Citeste sfatul zilei de 2 decembrie pentru zodia ta!

Horoscop 2 decembrie 2015 – Gemeni

Aveti rezultate deosebite pe plan social si afaceri. Va sfatuim sa dati dovada de rabdare si sa nu fortati lucrurile. Spre seara primiti o veste buna de la persoana iubita, in urma careia viata dumneavoastra se schimba complet.

Horoscop 2 decembrie 2015 – Rac

Este posibil sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu, care va prilejui mari schimbari pe plan financiar. O persoana importanta va destainuie cateva secrete in domeniul afacerilor. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va grabiti in luarea unei decizii. Evitati speculatiile financiare, daca nu vreti sa aveti surprize neplacute!

Horoscop 2 decembrie 2015 – Leu

Relatiile cu anturajul sunt favorizate astazi. In cursul diminetii va intalniti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor sentimentale care va framanta de mai mult timp. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Horoscop 2 decembrie 2015 – Fecioara

Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. Este favorizata munca in echipa. Va sfatuim sa acceptati initiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importanta.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top