Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

PESTII sunt provocati. CE LUCRU MINUNAT VOR OBTINE – Afla in sfatul zilei de 2 decembrie pentru zodia ta!

Pestii obtin un lucru minunat dupa ce vor fi provocati inca de la prima ora a diminetii. Citeste sfatul zilei de 2 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

E bine sa te inconjori azi de oameni in varsta pentru a le cere sfaturile in legatura cu un proiect asupra caruia ai serioase dubii. Fa-ti treaba asa cum stii, dar nu uita sa te consulti cu oamenii care au ceva mai multa experienta decat tine pentru a face rectificarile necesare unde este cazul. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Tine cont de nemultumirile pe care le au prietenii la adresa ta. Nu este bine sa stai imbufnat si sa crezi ca ai mereu dreptate doar pentru ca vrei sa ai ultimul cuvant. Nu este deloc o atitudine de om matur, asa ca ar fi cazul sa tragi o gura de aer inainte de a face greseli si mai mari. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Mariana Cojocaru face previziuni astrologice pentru DECEMBRIE 2015. Nativul pe care il avantajeaza RAZELE VENUSIENE

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Seara vei primi o veste excelenta, insa nu o vei intelege din prima pe deplin. E bine sa te bucuri, dar rezerva-ti timpul necesar pentru a analiza ce impact va avea noutatea asta in viata ta de acum incolo. Va fi reorganizare totala! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca cineva te trimite intr-un loc, in interes de serviciu, nu refuza aceasta oferta unica. E sansa ta sa vezi lucrurile si din alta perspectiva si, in acest mod, vei iesi cu fruntea sus deoarece vei avea experienta necesara atunci cand vei cere o marire de salariu sau alte beneficii similare. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Rezolva-ti problemele sentimentale caci ziua de azi iti este prielnica in acest sens. Nu sta deoparte si nu lasa ca tacerile care s-au asternut intre voi doi sa isi faca damblaua. Rupe linistea apasatoare si vorbeste cu partenerul tau. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te indispune situatia financiara precara din aceasta perioada si incerci sa reduci din capriciile de zi cu zi. Viciile iti mananca foarte multi bani, asa ca ar fi cazul sa le reduci, devreme ce nu poti renunta sub nicio forma la ele. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top