Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Ce aduna Berbecul in tacere – Afla sfatul zilei de 3 decembrie pentru zodia ta!

Berbecul are un comportament misterios. Cei din jur nu stiu ce face, dar astrele au aflat. E de bine! Citeste sfatul zilei de 3 decembrie 2015 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Aduni idei interesante intr-o biblioteca secreta si nu vrei ca cineva sa descopere marile tale secrete. Ai in plan un proiect extrem de interesant care se poate concretiza la anul. Fii consecvent si lupta pentru ideile tale si daca tot ai ales sa tii secret ce faci, asigura-te ca nimeni nu poate ghici ce pui la cale. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti nevoit sa repari greselile celor nepriceputi si nu mai ai efectiv rabdare sa stai sa faci ordine in urma dezastrului celorlalti. Pregateste-te din timp cu argumente pentru persoanele care te deranjeaza si explica-le ca responsabilitatea ta este sa ii tragi mereu de urechi pentru ce fac gresit. Numarul norocos al zilei: 12.

CITESTE SI: Mariana Cojocaru face previziuni astrologice pentru DECEMBRIE 2015. Nativul pe care il avantajeaza RAZELE VENUSIENE

CITESTE SI: Previziuni karmice 30 noiembrie – 6 decembrie 2015. SAPTAMANA DEPRESIEI pentru o serie de zodii

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ti-ai pierdut total interesul pentru un plan fata de care te-ai dedicat zilele si noptile. Nu te amagi singur. Lucrurile se vor rezolva de la sine. Fii increzator ca oamenii pe care ii acum aproape te vor ajuta mereu. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te rezuma la declaratii de dragoste pompoase. Treci si la fapte, caci asta reprosezi si tu partenerului. Daca vrei dovezi de iubire, ofera-le tu mai intai. Nu sta mereu bosumflat crezand ca inactivitatea va ajuta la functionarea relatiei tale. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti constient ca timpul tau liber este limitat si tocmai de aceea ar fi foarte bine sa iti aranjezi putin prioritatile. Nu poti sa muncesti non-stop si sa nu mai ai o portita de libertate. E timpul pentru reorganizare! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Oamenii trag de tine din toate partile. Esti omul momentului. Foloseste-ti toate calitatile pentru a crea ordine si armonie si pentru a le asigura libertatile si drepturile celorlalti. Poti deveni un lider autentic, asa ca profita de aceasta sansa unica! Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top