Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 – Previziunile astrologului Maria Sarbu. Calcule, plati, ganduri de casatorie si probleme de sanatate pentru zodii

Astrologul Maria Sarbu a facut previziunile pentru ultima luna a anului. Vezi ce iti rezerva sfarsitul lui 2015. Afla daca vei avea noroc in dragoste, vei sta bine cu sanatatea ori va trebui sa scoti bani din buzunar pentru diferite cheltuieli.

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 – MARIA SARBU

Berbec

Gandul la casatorie si dorinta de a apartine intr-un cuplu bine inchegat incepe sa iti dea tarcoale in aceasta luna, fiind si motto-ul intregului an ce urmeaza, pentru tine, asa incat vei fi din ce in ce mai preocupat de dorinta aceasta cea mai adanca si mistuitoare cu toate aspectele ei.

Sarbatorile te vor prinde muncind si traind intens responsabilitatile parca mai mari din acest final de an.
Sanatatea iti este buna si planul financiar in continua imbunatatire.

CITESTE SI: Mariana Cojocaru face previziuni astrologice pentru DECEMBRIE 2015. Nativul pe care il avantajeaza RAZELE VENUSIENE

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

De Craciun iti doresti mai mult tocmai pentru ca nu ti-ai gasit inca locul, se poate sa iti pui intrebarea, oare se merita sa iti ascunzi sentimentele de cei pe care ii iubesti!?

Taur

Cheltuieli, cadouri, investitii, documente si discutii, vesti, expresivitate, acestea sunt situatiile care conteaza in acest sfarsit de an pentru tine. Vei cauta sa micsorezi bugetul de cadouri si sa planifici noi proiecte pentru care strangi ceva bani la pusculita sau pentru distractii mai speciale, mai extravagante, asa cum va fi si petrecerea dintre ani.

Sanatatea iti este de cateva luni incoace mai incercata, privind boli mostenite din familie, circulatia si compozitia sangelui, baza coloanei vertebrale si prin starea de spirit incarcata de diferite emotii, trairi interiorizate pentru prea mult timp.

In dragoste iti cauti armonia mai aprins si mai seducator, pasional, impartasind si invatand noi sentimente in doi. Acest final de an va deschide o etapa noua in relatia ta, una cu multe evenimente prin care te ve descoperi si reinventa pana in vara viitoare.

Gemeni
Daca este vreun moment in care esti nepregatit si pe picior gresit acesta este finalul anului, oricare ar fi el, in acest an mai mult ca oricand ai de constientizat si de gestionat acest aspect.

Nu prea esti pregatit sau sincronizat cu evenimentele, cu tine, cu investitiile, as putea spune ca nici interiorizat sau retras. Te simti bine in casa ta si alaturi de cei dragi, coplesit probabil de noutatile prin care ti se schimba si se imbunatateste prezentul familial.

Dragostea iti intareste sanatatea, pare ca fluturii din stomac iti alunga orice incercare a sanatatii, desi pe termen lung, atitudinea prin care iti doresti sa conduci si sa domini, sa mentii sobrietatea si raceala, ar putea sa iti consume mineralele din oase si din organism, astfel incat iti recomand sa fii atent la problemele de piele si suplimentele necesare.

Rac

Initiative de Craciun si drumuri scurte sau lungi de Revelion, astfel vei termina acest an, sarbatorind cu fast finalul unei perioade de lectii si incercari, putand de acum sa respiri eliberat. Ti se deschid noi orizonturi si ai nevoie in preajma ta de nativi din zodia Berbec, pentru sustinerea si protectia pe care ti-o ofera.

Sanatatea este pusa sub semnul exclamarii din pricina exceselor si extenuarii, astfel iti recomand sa fii mai fin observator cu propriul tau organism si sa tii o dieta la inceput de luna si inca una la inceput de an viitor. Pentru tine postul este cu adevarat necesar si purificator.

Altfel ti-ar prinde bine un regim alimentar sau o cura de detoxifiere. Pentru ca nu ai intotdeauna initiativele potrivite ai putea astepta reactii concurentiale de la cei apropiati care de fapt au rolul de a te provoca la actiune.

Leu

Febra cadourilor incepe pt tine cu o zi-doua inainte de final de an si nu de Craciun ca in alti ani, fiind probabil si zilele in care iti strangi recolta si dividendele. Sau poate pentru ca sanatatea nu iti permite sa ai resursele necesare pentru acest consum de energie. Asadar iti recomand grija la toate semnalele de sanatate, privind imunitatea, nevoia de odihna, sistemul limfatic sau lovituri, cazaturi, luxatii.

Prietenii iti aduc o etapa de maturizare si de innoire, atat privind multumirea sufleteasca personala, cat si maturizarea relatiilor de suflet.

Copii iti lumineaza finalul de an, observandu-i probabil cat au crescut sau cat s-au inteleptit.
Este de asteptat sa iti schimbi programul de Revelion cu doar cateva zile inainte, provocat fiind de intamplarile acestui inceput de iarna.

Fecioara

Pentru ca multi dintre apropiati nu si-au gandit programul de sarbatori, vei initia tu o petrecere ad-hoc unde vei strange langa tine pe toti cei dragi.

Cheltui mai mult ca oricand, as putea spune, mai mult decat in ultimii noua ani, ceea ce inseamna si belsug si continuitate. Iar adevarul este ca poti cheltui pentru ca ai bani de luat si ii vei face la loc imediat.
Te gandesti sa planifici o calatorie de dragoste si vei tot planifica, mai multe poate, pe tot parcursul anului ce urmeaza.

Organizat cum esti, profiti de aceasta luna pentru a-ti face lista de obiective pentru viitor.
Sanatatea poate fi ultimul lucru ce te ingrijoreaza, desi pe termen lung iti recomand atentie asupra ei, in ceea ce priveste imunitatea, odihna si sistemul limfatic, hormonal. Lectii de sfarsit de 2015, da, invata sa primesti si sa ai incredere, sa te bucuri, sa te eliberezi.

CITESTE IN PAGINA URMATOARE PREVIZIUNILE ASTROLOGICE ALE MARIEI SARBU PENTRU FINAL DE AN

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top